CardiAid haakt in op BOOS-aflevering

CardiAid haakt in op BOOS-aflevering
Author Puck Peters
Date 18 januari 2023
Categorie Klanten in de media
#FOOD-5
Date 18 januari 2023
Categorie Klanten in de media

Het is je vast niet ontgaan wanneer je groot fan bent van het programma BOOS, gepresenteerd door Tim Hofman. Enkele weken geleden vertelden Nanette en Hennie hun verhaal over het niet werkende AED-apparaat wat voor 2400 euro is aangeschaft bij de heer Geert Kollen. Het is natuurlijk van levensbelang dat een AED-apparaat werkt wanneer het nodig is. Helaas was dit niet het geval bij deze AED. Op klachten werd ook niet gereageerd door het betreffende bedrijf.

Onderstaand een greep uit enkele resultaten voor CardiAid haakt in op BOOS-aflevering

Tags BtC
24-11-2022 BungalowSpecials, onderdeel van BookerZzz, in 2004 opgericht naar de succesformule van HotelSpecials.nl. Op de vergelijkingssite kunnen mensen eenvoudig bungalows uitzoeken en tegen de laagste prijs boeken. Fredrik Jansson, mede-eigenaar van onder andere BungalowSpecials, vertelt waarom hij Continews ingeschakel heeft voor het versterken van de naamsbekendheid op de Nederlandse markt.
12-10-2022 Foodello is een in Nederland vrij nieuwe online supermarkt. De retailer verkoopt voedsel en huishoudartikelen die niet in de winkelschappen belanden. Bijvoorbeeld vanwege een naderende tenminste-houdbaar-tot datum, een veranderde verpakking, of omdat een product uit het assortiment verdwijnt.
08-06-2022 Frank Griekspoor is mede-eigenaar van Griekspoor, een multifunctioneel familiebedrijf in de civiele techniek sinds 1968. De onderneming werkt aan bruggen, grond, weg en water, sport- en speelvoorzieningen en belijning. Dit doet zij voor publieke opdrachtgevers en private partijen. Hij is heel blij met Continews, omdat het bureau hen op professionele wijze laat opvallen in hun bijzondere sector.
Vorige
Volgende
Wij maken van jouw merk een bron van informatie voor relevante media