BtC

Welke zaken spelen er in de politiek en in de maatschappij? En zijn deze ontwikkelingen te verbinden aan de relevante ontwikkelingen binnen jouw organisatie? Wij zitten hier bovenop. Wij analyseren jullie data, zetten samen onderzoeken uit en maken hiermee proactief nieuws. 

Referenties
BungalowSpecials, onderdeel van BookerZzz, in 2004 opgericht naar de succesformule van HotelSpecials.nl. Op de vergelijkingssite kunnen mensen eenvoudig bungalows uitzoeken en tegen de laagste prijs boeken. Fredrik Jansson, mede-eigenaar van onder andere BungalowSpecials, vertelt waarom hij Continews ingeschakel heeft voor het versterken van de naamsbekendheid op de Nederlandse markt.
Blogs & Vlogs
Want storytelling is een belangrijk onderwerp, ‘iets’ wat moet worden uitgewerkt om onder anderen jouw concurrentievoordeel te herkennen en te vertalen richting de klant. Wat is jouw USP? Verwerk dit in je storytelling en de boodschap die jij wilt uitstralen als bedrijf creëert impact. Kom in de ‘top of mind’ van je (potentiële) klant en zorg voor verbintenis. 
Blogs & Vlogs
Ieder jaar kiezen wij een goed doel om gedurende 12 maanden gratis PR voor te verzorgen. Een gift in de vorm van een Niche-abonnement, waarbij maandelijks proactief media-aandacht wordt gegenereerd. Dit jaar is Cordaid de gelukkige winnaar. Wij gaan met volle moed Cordaid ondersteunen bij haar PR. Gefeliciteerd, Cordaid!
Blogs & Vlogs, Klanten in de media
Onze klant dé Vakantiediscounter verscheen afgelopen week maar liefst twee keer op de Telegraaf. Uit hun data kwam duidelijk naar voren dat vakanties immuun zijn voor de koopkrachtdip. En uit ander onderzoek middels een enquête kon het online reisbureau opmaken dat vakantiegangers vaak terug willen naar dezelfde bestemming.
Klanten in de media
Voor een van onze nieuwe opdrachtgevers hebben we afgelopen week prachtige resultaten behaald met een geweldig, maar bovenal veilig initiatief. 
Continews in de Media, Persberichten, Referenties
Amsterdam, 13 september 2022 – Het Nederlandse hotelmanagementbedrijf IHCP gaat samenwerken met PR-bureau Continews. Hiermee zet de onderneming actief in op het genereren van free publicity.
Klanten in de media, Persberichten
Met het Continews Niche abonnement zorgen wij ervoor dat DoubleTree by Hilton maandelijks zichtbaar is in media gericht op de evenementenindustrie en hotellerie.

Onze services

Investering 895,- per maand bij 12 maanden

Bij 6 maanden: 1.150,-​

Scroll

Iedere organisatie heeft elke maand nieuws