BtC

Welke zaken spelen er in de politiek en in de maatschappij? En zijn deze te verbinden aan relevante ontwikkelingen binnen jouw organisatie? Door jouw data te analyseren zitten we hier bovenop. We zetten samen onderzoeken uit en maken hiermee proactief nieuws.

Referenties
Univé Noord-Holland is een regionale vestiging van Univé, een Nederlandse verzekeringsmaatschappij die opereert als een coöperatie. Dat doen ze onder andere vanuit twaalf winkels verspreid over Noord-Holland, het Groene Hart en Zwolle. Al sinds 1794 helpt Univé Noord-Holland risico’s te voorkomen, gevolgen te beperken en te verzekeren wat écht nodig is. Karin Groot van Univé Noord-Holland vertelt over hun manier van werken en over de samenwerking met Continews.
Blogs & Vlogs, Klanten in de media
GPTX is hét AI-evenement dat ondernemers en innovators bij elkaar brengt om de wereld van kunstmatige intelligentie en AI te verkennen. Na twee eerdere succesvolle edities was het tijd om opnieuw de schijnwerpers te richten op ’s lands grootste AI-evenement. In deze blog neem ik je mee naar de kern van GPTX en kijken we terug op wat voor media-aandacht dit heeft gegenereerd.
Blogs & Vlogs, Klanten in de media
Haarlem Campus biedt een splinternieuwe opleiding aan. Het gaat om een eenjarige master in Sustainability Management, waarbij studenten leren om binnen landen, bedrijven en organisaties duurzame innovatie te bevorderen.
Continews in de Media, Persberichten
SolarEdge werd in 2006 opgericht en bedacht een DC-geoptimaliseerde omvormeroplossing die de manier waarop energie in PV-systemen wordt geproduceerd en beheerd fundamenteel heeft veranderd. De intelligente omvormeroplossing maximaliseert energieopwekking op individueel paneelniveau, terwijl de kosten van de opgewekte energie worden verlaagd voor een betere ROI. Sinds haar beursgang op de NASDAQ in 2015 vertoont SolarEdge continu een aanzienlijke groei in omzet en brutomarge. De sterke financiële positie en stabiliteit van het bedrijf, in combinatie met de geavanceerde technologie, maken SolarEdge tot de voorkeurspartner van toonaangevende installateurs, integrators en andere partijen op de energiemarkt.
Persberichten
Directeur Jerzy Soetekouw van Humanitas is ontzettend blij dat Continews de vrijwilligersorganisatie pro deo gaat helpen veel zichtbaarder te worden in de media: “In de bijna 80 jaar dat Humanitas bestaat hebben we altijd heel goed vrijwilligers aan ons kunnen binden, maar we hebben momenteel veel last van de krappe arbeidsmarkt bij het werven van vrijwilligers. We weten dat een hogere zichtbaarheid in de media meteen leidt tot nieuwe vrijwilligers. Daarnaast vinden we het heel belangrijk om veel vaker op te komen voor al de mensen die wij helpen. Samen met Continews kunnen we de maatschappelijke problemen die wij tegenkomen nog veel beter op de kaart zetten.”

Onze services

Investering v.a. 1.250,- per maand bij 12 maanden

Bij 6 maanden: v.a. 1.450,-​

Scroll

Iedere organisatie heeft elke maand nieuws