Continews geeft NOW-steun weer terug

Hillegom – Het bedrijf Continews uit Hillegom betaalt de staatssteun terug die het kreeg in de periode van de coronacrisis.
Author ContiNews
Date 6 april 2021
Categorie Persberichten
Drukwerk
Date 6 april 2021
Categorie Persberichten

De PR-dienst had het geld mogelijk kunnen houden, maar eigenaar Casper van Diemen vindt dat het daarmee tegen de geest van de noodwet in zou handelen. “De regeling is bedoeld als vangnet voor bedrijven die het afgelopen jaar in de problemen zijn geraakt. Maar wij zijn dat niet. Er zijn andere organisaties die de steun wél nodig hebben.”

 

Een vijfde
Ondernemers konden een beroep doen op de eerste NOW-regeling als zij minstens een vijfde van hun opbrengsten zagen wegvallen door de coronamaatregelen, zoals de sluiting van de horeca en het verbod op evenementen.
Net als vele andere bedrijven, maakte Continews in het begin van de coronacrisis een terugval in de omzet. Om te voorkomen dat mensen massaal ontslagen werden, riep de Nederlandse overheid daarom de NOW-regeling in het leven. Bedrijven krijgen op die manier financiële steun van het Rijk om de salarissen door te kunnen betalen.

 

Kansen
Van Diemen: “Hoewel de coronacrisis voor niemand een leuke tijd is, boden en bieden zich er nog steeds iedere dag nieuwe kansen aan. Niet dat de crisis positief is, maar er ontstaan ook weer andere mogelijkheden met andere soorten klanten. Mede daardoor ben ik erg blij en trots dat Continews op dit moment, ondanks de bijzonder lastige tijd, een financieel gezond bedrijf is.”

 

Noot voor de redactie (niet voor publicatie)
Heeft u vragen naar aanleiding van dit bericht of heeft u interesse in een interview met Continews? Neem dan contact op met Els Kaptijn via www.vandiemenpr.nl/contact/. Dit bericht is verzonden Van Diemen PR in opdracht van Continews.

 

Over Continews
Continews ontwikkelt proactief maandelijks nieuws voor organisaties, waardoor deze onder de aandacht komen van hun beoogde doelgroep(en). Er wordt gewerkt met verschillende typen abonnementen, voor organisaties met een specifieke doelgroep of voor organisaties met een algemene, landelijke doelgroep. Continews werkt voor zowel klanten met een lokaal of regionaal karakter, als klanten met een landelijk of internationaal karakter.

24-11-2022 BungalowSpecials, onderdeel van BookerZzz, in 2004 opgericht naar de succesformule van HotelSpecials.nl. Op de vergelijkingssite kunnen mensen eenvoudig bungalows uitzoeken en tegen de laagste prijs boeken. Fredrik Jansson, mede-eigenaar van onder andere BungalowSpecials, vertelt waarom hij Continews ingeschakel heeft voor het versterken van de naamsbekendheid op de Nederlandse markt.
12-10-2022 Foodello is een in Nederland vrij nieuwe online supermarkt. De retailer verkoopt voedsel en huishoudartikelen die niet in de winkelschappen belanden. Bijvoorbeeld vanwege een naderende tenminste-houdbaar-tot datum, een veranderde verpakking, of omdat een product uit het assortiment verdwijnt.
08-06-2022 Frank Griekspoor is mede-eigenaar van Griekspoor, een multifunctioneel familiebedrijf in de civiele techniek sinds 1968. De onderneming werkt aan bruggen, grond, weg en water, sport- en speelvoorzieningen en belijning. Dit doet zij voor publieke opdrachtgevers en private partijen. Hij is heel blij met Continews, omdat het bureau hen op professionele wijze laat opvallen in hun bijzondere sector.
Vorige
Volgende
Wij maken van jouw merk een bron van informatie voor relevante media