Continews huurt kantoorruimte in Haarlem centrum

Haarlem – Continews zal in verband met de uitbreiding van haar activiteiten per 1 mei extra kantoorruimte huren in de voormalige koepelgevangenis in Haarlem. De extra werkruimte sluit volgens het PR-bureau aan bij het nieuwe werken en het elkaar ontmoeten van nu.
Author ContiNews
Date 10 maart 2022
Categorie Persberichten
10.03.22 - Continews naar Haarlem
Date 10 maart 2022
Categorie Persberichten

Elkaar ontmoeten en flexibel werken

Deze nieuwe stap draagt volgens oprichter Casper van Diemen bij aan het nieuwe werken. “We hebben behoefte aan een centrale plek waar mensen elkaar gemakkelijk treffen, waar reuring is en we aansluiten of de behoefte van mensen om flexibel te werken. De minimale loopafstand van Haarlem centraal en de interactie met andere organisaties in het pand spreekt ons erg aan. Wij hebben gedigitaliseerd wat er gedigitaliseerd kan worden in het PR-vak en kijken ernaar uit ons te omringen met anders hightech bedrijven. De nieuwe locatie zal naar verwachting ook bijdragen aan het aantrekken van nieuwe medewerkers.”

 

Hergebruik van wat er al is

Continews heeft een voorliefde voor hergebruik van vastgoed. Van Diemen: “De koepelgevangenis van Haarlem is een begrip in de regio. De herontwikkeling van het pand is echt spectaculair. Een prachtige plek voor mensen om elkaar te ontmoeten en om bedrijvigheid in de regio te stimuleren. Dat wij van dit soort projecten houden blijkt wel uit het feit dat wij als PR-bureau eerder kantoor hielden in Sugar City (de voormalige suikerfabriek), toen in een 100 jaar oude gerestaureerde bollenschuur en nu dus ook in de koepelgevangenis, nu genaamd Cupola.

 

Noot voor redactie 

Mocht u aan de hand van dit bericht vragen hebben of een interview wensen af te nemen met ‘CasPR’ dan kunt u contact opnemen via info@continews.nl of 020-4071052.

 

Over Continews

Continews is een PR-bureau dat is voortgekomen uit Van Diemen PR. Continews biedt organisaties toegang tot media middels het genereren van free publicity op abonnementsbasis en aanverwante PR-diensten. Oprichter Casper van Diemen, vaak ‘CasPR’ genoemd werkt ruim tien jaar in het PR-vak. Continews neemt behoorlijk toe qua omvang en is inmiddels een bekende speler voor media en opdrachtgevers.

 

Over Cupola

www.cupolaxs.nl

18-01-2024 Univé Noord-Holland is een regionale vestiging van Univé, een Nederlandse verzekeringsmaatschappij die opereert als een coöperatie. Dat doen ze onder andere vanuit twaalf winkels verspreid over Noord-Holland, het Groene Hart en Zwolle. Al sinds 1794 helpt Univé Noord-Holland risico’s te voorkomen, gevolgen te beperken en te verzekeren wat écht nodig is. Karin Groot van Univé Noord-Holland vertelt over hun manier van werken en over de samenwerking met Continews.
24-11-2022 BungalowSpecials, onderdeel van BookerZzz, in 2004 opgericht naar de succesformule van HotelSpecials.nl. Op de vergelijkingssite kunnen mensen eenvoudig bungalows uitzoeken en tegen de laagste prijs boeken. Fredrik Jansson, mede-eigenaar van onder andere BungalowSpecials, vertelt waarom hij Continews ingeschakeld heeft voor het versterken van zijn naamsbekendheid op de Nederlandse markt.
12-10-2022 Foodello is een in Nederland vrij nieuwe online supermarkt. De retailer verkoopt voedsel en huishoudartikelen die niet in de winkelschappen belanden. Bijvoorbeeld vanwege een naderende tenminste-houdbaar-tot datum, een veranderde verpakking, of omdat een product uit het assortiment verdwijnt.
Vorige
Volgende
Wij maken van jouw merk een bron van informatie voor relevante media