Continews in de media

Continews huurt kantoorruimte in Haarlem centrum

10-03-2022 Continews zal in verband met de uitbreiding van haar activiteiten per 1 mei extra kantoorruimte huren in de voormalige koepelgevangenis in Haarlem. De extra werkruimte sluit volgens het PR-bureau aan bij het nieuwe werken en het elkaar ontmoeten van nu.
Inhoud accordeon
Blogs & Vlogs, Klanten in de media
Een van de leuke dingen van mijn baan als senior PR adviseur is het spreken van journalisten. Zo belde ik laatst met Folkert van der Molen van Duurzaam-Ondernemen.nl. Ik schrijf voor duurzame merken die zich bewezen hebben, dus dit nieuwsplatform is een belangrijke nieuwssite.
Blogs & Vlogs
Hi, mijn naam is Ilse. Sinds kort versterk ik het team van Continews als PR-ondersteuner. Ik woon in de mooie stad Haarlem en volg momenteel de studie Human Resource Management. Met een sterke basis in HR, ben ik enthousiast om mijn horizon te verbreden en mijn passie voor communicatie en PR te benutten
Blogs & Vlogs
Free publicity kan een enorm sneeuwbaleffect hebben. Net zoals een kleine sneeuwbal bergafwaarts groeit naarmate het meer sneeuw oppikt, kan je een PR-strategie zich ook zo uitzetten, mits deze goed doordacht is. In deze blog leg ik je twee manieren uit hoe we dit onlangs toepasten voor één van onze opdrachtgevers.
Referenties
Univé Noord-Holland is een regionale vestiging van Univé, een Nederlandse verzekeringsmaatschappij die opereert als een coöperatie. Dat doen ze onder andere vanuit twaalf winkels verspreid over Noord-Holland, het Groene Hart en Zwolle. Al sinds 1794 helpt Univé Noord-Holland risico’s te voorkomen, gevolgen te beperken en te verzekeren wat écht nodig is. Karin Groot van Univé Noord-Holland vertelt over hun manier van werken en over de samenwerking met Continews.