Continews neemt activiteiten Van Diemen PR over

Haarlem – PR-bureau Continews neemt per 1 mei de activiteiten van Van Diemen PR over. Alle medewerkers komen in dienst van Continews. De activiteiten worden voortgezet vanuit de voormalige koepelgevangenis in Haarlem centrum.
Author ContiNews
Date 14 maart 2022
Categorie Persberichten
14.03.2022 - Continews neemt activiteiten Van Diemen PR over (1)
Date 14 maart 2022
Categorie Persberichten

Continews is voortgekomen uit PR-abonnement, een merk van Van Diemen PR. Van Diemen: “Ongeveer tien jaar geleden heb ik Van Diemen PR overgenomen. Een jaar of vier later zijn we op het idee gekomen om free publicity te gaan verkopen op abonnementsbasis. We hebben namelijk gemerkt dat het elke maand aanbieden van waardevolle informatie bij journalisten een effectief resultaat heeft voor de merken die wij bedienen. Dat idee is uitgegroeid tot het merk PR-abonnement. Het doel: product push en vervolgens cross sell.
De realiteit echter heeft ons ingehaald. Wij hebben gezien hoe onze opdrachtgevers ons als specialist hebben ervaren in het genereren van free publicity. Andere van onze werkzaamheden zoals het ontwikkelen van websites bleek soms verwarrend in ons imago. Daarom is toen besloten te gaan rebranding en is Continews BV opgericht. Nu, een kleine drie jaar later, blijkt deze stap grote gevolgen te hebben en is Continews groter geworden dan Van Diemen PR.”

 

Kill your darlings
De stap om verder te gaan met één merk is volgens Van Diemen nodig: “Mijn familie heeft meer dan 30 jaar gesleuteld aan de merknaam Van Diemen PR. We zullen de bestaande klanten en leveranciers dan ook dicht bij ons houden. Een beetje pijn doet het natuurlijk wel. Maar de behoefte aan échte verhalen over merken is enorm gestegen. Precies hier speelt Continews op in. Mensen zijn minder gevoelig voor reclame. Online ads en retargeting, zo zien wij in de praktijk hebben hun beste tijd gehad. Consumenten willen meer zien van organisaties waar ze zaken mee doen. Data, trends, analyses, met wie wordt samengewerkt en welke transacties ze aangaan. Mensen willen weer nieuws lezen, zien en zich verdiepen. Daarom komen vertegenwoordigers van organisaties bij Continews aan de deur en wij kiezen ervoor om die ontwikkeling de verdiende aandacht en focus te geven.”

 

Noot voor redactie
Mocht u aan de hand van dit bericht vragen hebben of een interview wensen af te nemen met ‘CasPR’ dan kunt u contact opnemen via info@continews.nl of 020-4071052.

 

Over Continews
Continews is een PR-bureau dat is voortgekomen uit Van Diemen PR. Continews biedt organisaties toegang tot media middels het genereren van free publicity op abonnementsbasis en aanverwante PR-diensten. Oprichter Casper van Diemen, vaak ‘CasPR’ genoemd werkt ruim tien jaar in het PR-vak. Continews neemt behoorlijk toe qua omvang en is inmiddels een bekende speler voor media en opdrachtgevers. Continews opent 1 mei 2022 een kantoor in de voormalige koepelgevangenis in Haarlem centrum.

09-04-2024 Ieder jaar kiest Continews een goed doel uit om gedurende 12 maanden gratis voor te werken. Een gift in de vorm van een Nicheabonnement, waarbij maandelijks proactief media-aandacht wordt gegenereerd. Afgelopen jaar viel de keuze op Made Blue Foundation.
18-01-2024 Univé Noord-Holland is een regionale vestiging van Univé, een Nederlandse verzekeringsmaatschappij die opereert als een coöperatie. Dat doen ze onder andere vanuit twaalf winkels verspreid over Noord-Holland, het Groene Hart en Zwolle. Al sinds 1794 helpt Univé Noord-Holland risico’s te voorkomen, gevolgen te beperken en te verzekeren wat écht nodig is. Karin Groot van Univé Noord-Holland vertelt over hun manier van werken en over de samenwerking met Continews.
24-11-2022 BungalowSpecials, onderdeel van BookerZzz, in 2004 opgericht naar de succesformule van HotelSpecials.nl. Op de vergelijkingssite kunnen mensen eenvoudig bungalows uitzoeken en tegen de laagste prijs boeken. Fredrik Jansson, mede-eigenaar van onder andere BungalowSpecials, vertelt waarom hij Continews ingeschakeld heeft voor het versterken van zijn naamsbekendheid op de Nederlandse markt.
Vorige
Volgende
Wij maken van jouw merk een bron van informatie voor relevante media