DoubleTree by Hilton Amsterdam Centraal Station brengt PR onder bij Continews

Amsterdam, 6 april 2022 – DoubleTree by Hilton Amsterdam Centraal Station gaat een samenwerking aan met PR-bureau Continews. Met deze samenwerking zet DoubleTree actief in op het genereren van free publicity.
Author ContiNews
Date 6 april 2022
Categorie Persberichten

Tijd om weer volop naar buiten te treden
“Nu de horeca weer open is en het toerisme zich langzaamaan weer herstelt, heeft het voor ons zin om volop naar buiten te treden.” Aldus Floris Licht, General Manager. ”Bij de zoektocht naar een juiste PR-partner kwamen we al snel uit bij Continews. Zij hebben veel goede referenties in onze branche. Bovendien sprak hun pragmatische manier van werken ons erg aan. Wij kijken uit naar deze samenwerking.”

DoubleTree by Hilton Amsterdam Centraal Station ligt op het Oosterdokseiland in het bruisende hart van Amsterdam. Het hotel biedt gasten de kans om te genieten van SkyLounge Amsterdam met rooftop terras; een unieke locatie in de stad met een uitzicht over de skyline van Amsterdam.

 

Maandelijks in de media
Casper van Diemen, eigenaar van Continews: “Het is natuurlijk een feest om voor DoubleTree by Hilton Amsterdam Centraal Station te mogen gaan werken. Wij zijn er erg trots op dat zij voor ons gekozen hebben. We zijn er honderd procent zeker van dat onze samenwerking een succes wordt en kijken er enorm naar uit om de eerste resultaten neer te zetten.”

 

Noot voor de redactie (niet voor publicatie)
Heeft u vragen naar aanleiding van dit bericht of heeft u interesse in een interview met Floris Licht? Neem dan contact op met Casper van Diemen via www.continews.nl/contact.

 

Over DoubleTree by Hilton Amsterdam Centraal Station
DoubleTree by Hilton Amsterdam Centraal Station is sinds de opening in 2011 een van de meeste iconische hotels van Amsterdam. Het hotel ligt op het Oosterdokseiland, op loopafstand van het Centraal Station en de mooiste bezienswaardigheden van de stad. Het is hét perfecte startpunt om alles te ontdekken wat Amsterdam te bieden heeft. De ultieme locatie voor een stedentrip of zakelijk verblijf.

Tags BtB | BtC | Hotellerie / MICE
09-04-2024 Ieder jaar kiest Continews een goed doel uit om gedurende 12 maanden gratis voor te werken. Een gift in de vorm van een Nicheabonnement, waarbij maandelijks proactief media-aandacht wordt gegenereerd. Afgelopen jaar viel de keuze op Made Blue Foundation.
18-01-2024 Univé Noord-Holland is een regionale vestiging van Univé, een Nederlandse verzekeringsmaatschappij die opereert als een coöperatie. Dat doen ze onder andere vanuit twaalf winkels verspreid over Noord-Holland, het Groene Hart en Zwolle. Al sinds 1794 helpt Univé Noord-Holland risico’s te voorkomen, gevolgen te beperken en te verzekeren wat écht nodig is. Karin Groot van Univé Noord-Holland vertelt over hun manier van werken en over de samenwerking met Continews.
24-11-2022 BungalowSpecials, onderdeel van BookerZzz, in 2004 opgericht naar de succesformule van HotelSpecials.nl. Op de vergelijkingssite kunnen mensen eenvoudig bungalows uitzoeken en tegen de laagste prijs boeken. Fredrik Jansson, mede-eigenaar van onder andere BungalowSpecials, vertelt waarom hij Continews ingeschakeld heeft voor het versterken van zijn naamsbekendheid op de Nederlandse markt.
Vorige
Volgende
Wij maken van jouw merk een bron van informatie voor relevante media