Hotel maakt eigen restaurant toegankelijker 

Uit eten in een hotel. Daar wordt niet vaak aan gedacht bij het kiezen van een restaurant. Mövenpick Hotel Den Haag denkt hier anders over.
Author Puck Peters
Date 23 november 2022
Categorie Klanten in de media
Folder_template.pdf-2
Date 23 november 2022
Categorie Klanten in de media

Hotel maakt eigen restaurant toegankelijker 

 

Uit eten in een hotel. Daar wordt niet vaak aan gedacht bij het kiezen van een restaurant. Mövenpick Hotel Den Haag denkt hier anders over en besloot twee jaar geleden een restaurant te openen: by Noa. Een uniek concept, maar na meerdere recensies heeft het restaurant toch besloten om haar menukaart aan te passen. 

 

Relevante vakmedia pikten het bericht op.  

Tags BtC | Hotellerie / MICE
24-11-2022 BungalowSpecials, onderdeel van BookerZzz, in 2004 opgericht naar de succesformule van HotelSpecials.nl. Op de vergelijkingssite kunnen mensen eenvoudig bungalows uitzoeken en tegen de laagste prijs boeken. Fredrik Jansson, mede-eigenaar van onder andere BungalowSpecials, vertelt waarom hij Continews ingeschakeld heeft voor het versterken van zijn naamsbekendheid op de Nederlandse markt.
12-10-2022 Foodello is een in Nederland vrij nieuwe online supermarkt. De retailer verkoopt voedsel en huishoudartikelen die niet in de winkelschappen belanden. Bijvoorbeeld vanwege een naderende tenminste-houdbaar-tot datum, een veranderde verpakking, of omdat een product uit het assortiment verdwijnt.
Vorige
Volgende
Wij maken van jouw merk een bron van informatie voor relevante media