Jong gesmeerd, is oud gedaan

Maar liefst 100 scholen, (sport)verenigingen, zwembaden, speeltuinen en andere openbare voorzieningen in Noord-Holland worden komende zomer voorzien van zonnebrandcrème-dispensers. De installatie van de automaten is een initiatief van Univé. Met de gratis verstrekking van zonnebrandcrème stelt de coöperatie bezoekers van de locaties in staat zichzelf te allen tijde te beschermen tegen blootstelling aan de zon.
Author Casper van Diemen
Date 27 juni 2023
Categorie Klanten in de media
Er is steeds meer huidkanker in Nederland. Univé Noord-Holland onderneemt actie.
Date 27 juni 2023
Categorie Klanten in de media

Jong gesmeerd, is oud gedaan

 

De afgelopen tijd heb ik een hoop onzin voorbij zien komen over zonnebrandcrèmes. Zelfbenoemde gezondheidsgoeroes en influencers beweren dat deze crèmes kankerverwekkende stoffen bevatten en dus niet opgesmeerd zouden moeten worden. ‘De huid beschermt zichzelf’, luidt hun credo.

 

Totale onzin.
Weet je wat huidkanker veroorzaakt?
Zonnestraling.
Vooral smeren dus!

 

Daarover gesproken: ik las dat Univé Noord-Holland zonnebranddispensers gaat plaatsen op plekken waar kinderen komen: scholen, sportclubs, verenigingen en andere organisaties met een publiek belang.
Gratis.
Dit doen ze in kader van ‘jong gesmeerd is oud gedaan’.

 

Dat vind ik nou eens leuk bedacht!

Casper van Diemen

#zonnebrandcreme #gezondheid #huidkanker

Onderstaand een greep uit enkele resultaten voor Jong gesmeerd, is oud gedaan

Tags BtC | Duurzaamheid | Non-profit
18-01-2024 Univé Noord-Holland is een regionale vestiging van Univé, een Nederlandse verzekeringsmaatschappij die opereert als een coöperatie. Dat doen ze onder andere vanuit twaalf winkels verspreid over Noord-Holland, het Groene Hart en Zwolle. Al sinds 1794 helpt Univé Noord-Holland risico’s te voorkomen, gevolgen te beperken en te verzekeren wat écht nodig is. Karin Groot van Univé Noord-Holland vertelt over hun manier van werken en over de samenwerking met Continews.
24-11-2022 BungalowSpecials, onderdeel van BookerZzz, in 2004 opgericht naar de succesformule van HotelSpecials.nl. Op de vergelijkingssite kunnen mensen eenvoudig bungalows uitzoeken en tegen de laagste prijs boeken. Fredrik Jansson, mede-eigenaar van onder andere BungalowSpecials, vertelt waarom hij Continews ingeschakeld heeft voor het versterken van zijn naamsbekendheid op de Nederlandse markt.
12-10-2022 Foodello is een in Nederland vrij nieuwe online supermarkt. De retailer verkoopt voedsel en huishoudartikelen die niet in de winkelschappen belanden. Bijvoorbeeld vanwege een naderende tenminste-houdbaar-tot datum, een veranderde verpakking, of omdat een product uit het assortiment verdwijnt.
Vorige
Volgende
Wij maken van jouw merk een bron van informatie voor relevante media