Lokaal nieuws zorgt vaak juist voor effectiviteit

Voor heel veel partijen voor zorgen wij free publicity op lokaal niveau of bijvoorbeeld in een hele specifieke markt. Zo ook voor CardiAid. CardiAid is een zeer innovatieve partij op het gebied van AED ‘s.
Author Casper van Diemen
Date 2 juni 2023
Categorie Klanten in de media
kenny-eliason-MEbT27ZrtdE-unsplash
Date 2 juni 2023
Categorie Klanten in de media

Lokaal nieuws zorgt vaak juist voor effectiviteit

 

Voor heel veel partijen voor zorgen wij free publicity op lokaal niveau of bijvoorbeeld in een hele specifieke markt. Zo ook voor CardiAid. CardiAid is een zeer innovatieve partij op het gebied van AED ‘s. Zo waren zij een van de eerste partijen waar het mogelijk was om een AED te huren voor zeer laag bedrag per maand. Zij hebben het mogelijk gemaakt voor heel veel organisaties om zeer laagdrempelig Een AED mogelijk te maken. Daarnaast worden de AED’s verhuurd inclusief proactief onderhoud.

 

En nu zal je Misschien denken als één van die nieuwe partijen een AED plaatst is dat dan nieuws? Het antwoord daarop is dus ja. Wanneer een organisatie namelijk een openbare AED plaats. Is dit voor om omwonenden super relevant. Deze AED wordt namelijk aangesloten op hartslag.nu. En kan dus de overlevingskansen in geval van hartstilstand in die omgeving verhogen. En daarmee is dit nieuws dus ook relevant voor de betreffende lokale media.

 

Zoals hier in Dordrecht. Waar een zorginstelling een openbaar AED heeft geplaatst. En wij vervolgens dit nieuws aanbieden bij de betreffende lokale media. Deze lokale media worden over het algemeen door de mensen die in die regio wonen met veel aandacht gelezen. Die aandacht zorgt ervoor dat medewerkers van organisaties denken; hé hebben ook wij niet een AED nodig in ons pand…?

Onderstaand een greep uit enkele resultaten voor Lokaal nieuws zorgt vaak juist voor effectiviteit

Tags BtB | BtC | Duurzaamheid
24-11-2022 BungalowSpecials, onderdeel van BookerZzz, in 2004 opgericht naar de succesformule van HotelSpecials.nl. Op de vergelijkingssite kunnen mensen eenvoudig bungalows uitzoeken en tegen de laagste prijs boeken. Fredrik Jansson, mede-eigenaar van onder andere BungalowSpecials, vertelt waarom hij Continews ingeschakeld heeft voor het versterken van zijn naamsbekendheid op de Nederlandse markt.
12-10-2022 Foodello is een in Nederland vrij nieuwe online supermarkt. De retailer verkoopt voedsel en huishoudartikelen die niet in de winkelschappen belanden. Bijvoorbeeld vanwege een naderende tenminste-houdbaar-tot datum, een veranderde verpakking, of omdat een product uit het assortiment verdwijnt.
Vorige
Volgende
Wij maken van jouw merk een bron van informatie voor relevante media