Made Blue Foundation gaat samenwerking aan met Continews

Made Blue Foundation gaat een samenwerking aan met PR-bureau Continews. Ieder jaar kiezen de werknemers van Continews een goed doel uit dat zij een jaar lang kosteloos onder de aandacht brengen.
Author ContiNews
Date 22 december 2021
Categorie Persberichten
1 1
Date 22 december 2021
Categorie Persberichten

Dit jaar is de Made Blue Foundation de gelukkige winnaar. Zij zetten zich in voor schoon drinkwater voor iedereen.. Made Blue mag een jaar gratis gebruik maken van de kennis en expertise van het personeel van het PR-bureau.

 

Trots als een pauw

De foundation heeft tot nu toe al bijna acht miljard schoon drinkwater kunnen realiseren namens meer dan 400 ambassadeurs, waaronder maar liefst 300 restaurants. Zij schenken duurzaam, lokaal water en doneren voor elke verkochte fles voldoende geld om 1.000 keer zijn eigen inhoud aan schoon drinkwater te produceren.

Machiel van Dooren, mede-oprichter Made Blue Foundation, ‘Wij zijn enorm vereerd en trots met het feit dat de werknemers van Continews onze stichting hebben gekozen als goed doel waar zij een jaar lang gratis voor werken. Door regelmatig in de media te verschijnen willen wij meer aandacht voor onze foundation genereren, waardoor wij hopelijk nog meer mensen van schoon drinkwater kunnen voorzien.’

Tags BtB | Duurzaamheid | Non-profit
24-11-2022 BungalowSpecials, onderdeel van BookerZzz, in 2004 opgericht naar de succesformule van HotelSpecials.nl. Op de vergelijkingssite kunnen mensen eenvoudig bungalows uitzoeken en tegen de laagste prijs boeken. Fredrik Jansson, mede-eigenaar van onder andere BungalowSpecials, vertelt waarom hij Continews ingeschakeld heeft voor het versterken van zijn naamsbekendheid op de Nederlandse markt.
12-10-2022 Foodello is een in Nederland vrij nieuwe online supermarkt. De retailer verkoopt voedsel en huishoudartikelen die niet in de winkelschappen belanden. Bijvoorbeeld vanwege een naderende tenminste-houdbaar-tot datum, een veranderde verpakking, of omdat een product uit het assortiment verdwijnt.
Vorige
Volgende
Wij maken van jouw merk een bron van informatie voor relevante media