Nieuwe opdrachtgever, nieuwe resultaten! 

Voor een van onze nieuwe opdrachtgevers hebben we afgelopen week prachtige resultaten behaald met een geweldig, maar bovenal veilig initiatief. 
Author Casper van Diemen
Date 1 februari 2023
Categorie Klanten in de media
22
Date 1 februari 2023
Categorie Klanten in de media

Voor een van onze nieuwe opdrachtgevers hebben we afgelopen week prachtige resultaten behaald met een geweldig, maar bovenal veilig initiatief. 

 

Vanwege het grote succes van de Victor Veilig campagne in 2022 waarin Univé Noord-Holland een winactie bedacht om verkeersveiligheid onder de aandacht te brengen volgde een tweede editie. 

 

Genoeg onveilige verkeerssituaties die nog niet zijn verholpen kijkend naar de aanmeldingen die binnen stroomden. Door deze tweede editie is Univé Noord-Holland in verschillende lokale media verschenen.

 

Onderstaand een greep uit enkele resultaten voor Nieuwe opdrachtgever, nieuwe resultaten! 

Tags BtC
18-01-2024 Univé Noord-Holland is een regionale vestiging van Univé, een Nederlandse verzekeringsmaatschappij die opereert als een coöperatie. Dat doen ze onder andere vanuit twaalf winkels verspreid over Noord-Holland, het Groene Hart en Zwolle. Al sinds 1794 helpt Univé Noord-Holland risico’s te voorkomen, gevolgen te beperken en te verzekeren wat écht nodig is. Karin Groot van Univé Noord-Holland vertelt over hun manier van werken en over de samenwerking met Continews.
24-11-2022 BungalowSpecials, onderdeel van BookerZzz, in 2004 opgericht naar de succesformule van HotelSpecials.nl. Op de vergelijkingssite kunnen mensen eenvoudig bungalows uitzoeken en tegen de laagste prijs boeken. Fredrik Jansson, mede-eigenaar van onder andere BungalowSpecials, vertelt waarom hij Continews ingeschakeld heeft voor het versterken van zijn naamsbekendheid op de Nederlandse markt.
12-10-2022 Foodello is een in Nederland vrij nieuwe online supermarkt. De retailer verkoopt voedsel en huishoudartikelen die niet in de winkelschappen belanden. Bijvoorbeeld vanwege een naderende tenminste-houdbaar-tot datum, een veranderde verpakking, of omdat een product uit het assortiment verdwijnt.
Vorige
Volgende
Wij maken van jouw merk een bron van informatie voor relevante media