Nieuwe opdrachtgever, nieuwe resultaten! 

Voor een van onze nieuwe opdrachtgevers hebben we afgelopen week prachtige resultaten behaald met een geweldig, maar bovenal veilig initiatief. 
Author Puck Peters
Date 1 februari 2023
Categorie Klanten in de media
22
Date 1 februari 2023
Categorie Klanten in de media

Voor een van onze nieuwe opdrachtgevers hebben we afgelopen week prachtige resultaten behaald met een geweldig, maar bovenal veilig initiatief. 

 

Vanwege het grote succes van de Victor Veilig campagne in 2022 waarin Univé Noord-Holland een winactie bedacht om verkeersveiligheid onder de aandacht te brengen volgde een tweede editie. 

 

Genoeg onveilige verkeerssituaties die nog niet zijn verholpen kijkend naar de aanmeldingen die binnen stroomden. Door deze tweede editie is Univé Noord-Holland in verschillende lokale media verschenen.

 

Onderstaand een greep uit enkele resultaten voor Nieuwe opdrachtgever, nieuwe resultaten! 

Tags BtC
24-11-2022 BungalowSpecials, onderdeel van BookerZzz, in 2004 opgericht naar de succesformule van HotelSpecials.nl. Op de vergelijkingssite kunnen mensen eenvoudig bungalows uitzoeken en tegen de laagste prijs boeken. Fredrik Jansson, mede-eigenaar van onder andere BungalowSpecials, vertelt waarom hij Continews ingeschakeld heeft voor het versterken van zijn naamsbekendheid op de Nederlandse markt.
12-10-2022 Foodello is een in Nederland vrij nieuwe online supermarkt. De retailer verkoopt voedsel en huishoudartikelen die niet in de winkelschappen belanden. Bijvoorbeeld vanwege een naderende tenminste-houdbaar-tot datum, een veranderde verpakking, of omdat een product uit het assortiment verdwijnt.
08-06-2022 Frank Griekspoor is mede-eigenaar van Griekspoor, een multifunctioneel familiebedrijf in de civiele techniek sinds 1968. De onderneming werkt aan bruggen, grond, weg en water, sport- en speelvoorzieningen en belijning. Dit doet zij voor publieke opdrachtgevers en private partijen. Hij is heel blij met Continews, omdat het bureau hen op professionele wijze laat opvallen in hun bijzondere sector.
Vorige
Volgende
Wij maken van jouw merk een bron van informatie voor relevante media