Referenties

Continews in de Media, Persberichten, Referenties
Haarlem – NFIR B.V. gaat de samenwerking aan met PR-bureau Continews om voor een langere periode samen te werken op het gebied van public relations. De bedoeling is het proactief ontwikkelen van gratis publiciteit, waarbij gebruik wordt gemaakt van de contacten die Continews heeft met nationale, regionale en branchespecifieke media.
Referenties
BungalowSpecials, onderdeel van BookerZzz, in 2004 opgericht naar de succesformule van HotelSpecials.nl. Op de vergelijkingssite kunnen mensen eenvoudig bungalows uitzoeken en tegen de laagste prijs boeken. Fredrik Jansson, mede-eigenaar van onder andere BungalowSpecials, vertelt waarom hij Continews ingeschakeld heeft voor het versterken van zijn naamsbekendheid op de Nederlandse markt.
Referenties
Foodello redt producten die niet in de supermarkt belanden, omdat de THT-datum dichterbij komt, een product uit het assortiment verdwijnt, of omdat er een drukfout staat op de verpakking.
Continews in de Media, Persberichten, Referenties
Amsterdam, 13 september 2022 – Het Nederlandse hotelmanagementbedrijf IHCP gaat samenwerken met PR-bureau Continews. Hiermee zet de onderneming actief in op het genereren van free publicity.
Referenties
Frank Griekspoor is mede-eigenaar van Griekspoor. Hij is heel blij met Continews, omdat het bureau hen op professionele wijze laat opvallen in hun bijzondere sector.
Referenties
Vliegtickets.nl is een grote online aanbieder voor alle tickets wereldwijd van alle luchtvaartmaatschappijen.
Referenties
Heleen Beukers is Marketing Manager bij online bloemist Topbloemen uit Nieuw-Vennep. Zij is zeer te spreken over de samenwerking met Continews.
Referenties
Multibel uit Den Bosch levert een geavanceerd alarmeringssysteem voor onder andere zorginstellingen, ziekenhuizen en gemeentes.
Referenties
De Made Blue Foundation zet zich in voor schoon drinkwater voor iedereen, door te investeren in waterprojecten in de landen waar dat hard nodig is.
Referenties
Belvilla verzorgt de verhuur van ruim 40.000 luxe vakantiehuizen voor huiseigenaren in meer dan twintig Europese landen