Steeds meer vakantiegangers gaan op vakantie met hun huisdier

Eigenaren van vakantiewoningen passen heel slim hun aanbod aan op de veranderde markt.
Author Casper van Diemen
Date 29 mei 2023
Categorie Klanten in de media
Schermafbeelding 2023-05-29 om 12.10.42
Date 29 mei 2023
Categorie Klanten in de media

Voor Belvilla hebben we onderzoek gedaan naar hoeveel mensen op dit moment op vakantie gaan met een huisdier. Dit is substantieel meer dan bijvoorbeeld voor COVID. Dit soort data vinden wij als nieuwsdienst door zelf te zoeken In de sales data van opdrachtgevers. Eigenaren van vakantiewoningen passen heel slim hun aanbod aan op de veranderde markt. In 2019 was 27% van de aangeboden woningen op website van Belvilla huisdiervriendelijk. Dat is nu ongeveer 58% van het aanbod. Deze trend hebben wij als nieuwswaardigheid aangeboden bij verschillende landelijke media. Dit heeft geleid tot verschillende mooie artikelen zowel online als In de krant. Maar ook een prachtig item op tv. Door slim gebruik te maken van data hebben we met deze actie een gigantisch bereik gegenereerd. Klant blij, journalisten blij, wij blij en op naar de volgende.

Onderstaand een greep uit enkele resultaten voor Steeds meer vakantiegangers gaan op vakantie met hun huisdier

Tags BtC | Travel
24-11-2022 BungalowSpecials, onderdeel van BookerZzz, in 2004 opgericht naar de succesformule van HotelSpecials.nl. Op de vergelijkingssite kunnen mensen eenvoudig bungalows uitzoeken en tegen de laagste prijs boeken. Fredrik Jansson, mede-eigenaar van onder andere BungalowSpecials, vertelt waarom hij Continews ingeschakeld heeft voor het versterken van zijn naamsbekendheid op de Nederlandse markt.
12-10-2022 Foodello is een in Nederland vrij nieuwe online supermarkt. De retailer verkoopt voedsel en huishoudartikelen die niet in de winkelschappen belanden. Bijvoorbeeld vanwege een naderende tenminste-houdbaar-tot datum, een veranderde verpakking, of omdat een product uit het assortiment verdwijnt.
Vorige
Volgende
Wij maken van jouw merk een bron van informatie voor relevante media