Steeds meer vakantiegangers gaan op vakantie met hun huisdier

Eigenaren van vakantiewoningen passen heel slim hun aanbod aan op de veranderde markt.
Author Casper van Diemen
Date 29 mei 2023
Categorie Klanten in de media
Schermafbeelding 2023-05-29 om 12.10.42
Date 29 mei 2023
Categorie Klanten in de media

Voor Belvilla hebben we onderzoek gedaan naar hoeveel mensen op dit moment op vakantie gaan met een huisdier. Dit is substantieel meer dan bijvoorbeeld voor COVID. Dit soort data vinden wij als nieuwsdienst door zelf te zoeken In de sales data van opdrachtgevers. Eigenaren van vakantiewoningen passen heel slim hun aanbod aan op de veranderde markt. In 2019 was 27% van de aangeboden woningen op website van Belvilla huisdiervriendelijk. Dat is nu ongeveer 58% van het aanbod. Deze trend hebben wij als nieuwswaardigheid aangeboden bij verschillende landelijke media. Dit heeft geleid tot verschillende mooie artikelen zowel online als In de krant. Maar ook een prachtig item op tv. Door slim gebruik te maken van data hebben we met deze actie een gigantisch bereik gegenereerd. Klant blij, journalisten blij, wij blij en op naar de volgende.

Onderstaand een greep uit enkele resultaten voor Steeds meer vakantiegangers gaan op vakantie met hun huisdier

Tags BtC | Travel
09-04-2024 Ieder jaar kiest Continews een goed doel uit om gedurende 12 maanden gratis voor te werken. Een gift in de vorm van een Nicheabonnement, waarbij maandelijks proactief media-aandacht wordt gegenereerd. Afgelopen jaar viel de keuze op Made Blue Foundation.
18-01-2024 Univé Noord-Holland is een regionale vestiging van Univé, een Nederlandse verzekeringsmaatschappij die opereert als een coöperatie. Dat doen ze onder andere vanuit twaalf winkels verspreid over Noord-Holland, het Groene Hart en Zwolle. Al sinds 1794 helpt Univé Noord-Holland risico’s te voorkomen, gevolgen te beperken en te verzekeren wat écht nodig is. Karin Groot van Univé Noord-Holland vertelt over hun manier van werken en over de samenwerking met Continews.
24-11-2022 BungalowSpecials, onderdeel van BookerZzz, in 2004 opgericht naar de succesformule van HotelSpecials.nl. Op de vergelijkingssite kunnen mensen eenvoudig bungalows uitzoeken en tegen de laagste prijs boeken. Fredrik Jansson, mede-eigenaar van onder andere BungalowSpecials, vertelt waarom hij Continews ingeschakeld heeft voor het versterken van zijn naamsbekendheid op de Nederlandse markt.
Vorige
Volgende
Wij maken van jouw merk een bron van informatie voor relevante media