Toffe publiciteit voor Haarlem Campus

De particuliere hbo-opleiding is een mooie samenwerking aangegaan met Lyceum Sancta Maria om een belangrijk onderwerp uit te lichten in de vorm van een kunstexpositie, namelijk ‘vluchten’.
Author Puck Peters
Date 30 januari 2023
Categorie Klanten in de media
Schermafbeelding 2023-01-30 om 08.59.57
Date 30 januari 2023
Categorie Klanten in de media

Afgelopen week zijn er leuke resultaten in de media verschenen over Haarlem Campus. De particuliere hbo-opleiding is een mooie samenwerking aangegaan met Lyceum Sancta Maria om een belangrijk onderwerp uit te lichten in de vorm van een kunstexpositie, namelijk ‘vluchten’.

Lokale partijen met lokaal nieuws. Door snel te schakelen heeft diverse media dit nieuws op kunnen pakken. Zo is Haarlems Dagblad op bezoek geweest voor een leuk interview met een van de leerlingen. Daarnaast hebben ook de IJmuider Courant en Noordhollands Dagblad geschreven over deze bijzondere kunstprojecten.

De expositie is te bewonderen in de Koepelgevangenis in Haarlem tot en met 4 februari 2023.

Onderstaand een greep uit enkele resultaten voor Toffe publiciteit voor Haarlem Campus

24-11-2022 BungalowSpecials, onderdeel van BookerZzz, in 2004 opgericht naar de succesformule van HotelSpecials.nl. Op de vergelijkingssite kunnen mensen eenvoudig bungalows uitzoeken en tegen de laagste prijs boeken. Fredrik Jansson, mede-eigenaar van onder andere BungalowSpecials, vertelt waarom hij Continews ingeschakel heeft voor het versterken van de naamsbekendheid op de Nederlandse markt.
12-10-2022 Foodello is een in Nederland vrij nieuwe online supermarkt. De retailer verkoopt voedsel en huishoudartikelen die niet in de winkelschappen belanden. Bijvoorbeeld vanwege een naderende tenminste-houdbaar-tot datum, een veranderde verpakking, of omdat een product uit het assortiment verdwijnt.
08-06-2022 Frank Griekspoor is mede-eigenaar van Griekspoor, een multifunctioneel familiebedrijf in de civiele techniek sinds 1968. De onderneming werkt aan bruggen, grond, weg en water, sport- en speelvoorzieningen en belijning. Dit doet zij voor publieke opdrachtgevers en private partijen. Hij is heel blij met Continews, omdat het bureau hen op professionele wijze laat opvallen in hun bijzondere sector.
Vorige
Volgende
Wij maken van jouw merk een bron van informatie voor relevante media