Toffe publiciteit voor Haarlem Campus

De particuliere hbo-opleiding is een mooie samenwerking aangegaan met Lyceum Sancta Maria om een belangrijk onderwerp uit te lichten in de vorm van een kunstexpositie, namelijk ‘vluchten’.
Author Puck Peters
Date 30 januari 2023
Categorie Klanten in de media
Schermafbeelding 2023-01-30 om 08.59.57
Date 30 januari 2023
Categorie Klanten in de media

Afgelopen week zijn er leuke resultaten in de media verschenen over Haarlem Campus. De particuliere hbo-opleiding is een mooie samenwerking aangegaan met Lyceum Sancta Maria om een belangrijk onderwerp uit te lichten in de vorm van een kunstexpositie, namelijk ‘vluchten’.

Lokale partijen met lokaal nieuws. Door snel te schakelen heeft diverse media dit nieuws op kunnen pakken. Zo is Haarlems Dagblad op bezoek geweest voor een leuk interview met een van de leerlingen. Daarnaast hebben ook de IJmuider Courant en Noordhollands Dagblad geschreven over deze bijzondere kunstprojecten.

De expositie is te bewonderen in de Koepelgevangenis in Haarlem tot en met 4 februari 2023.

Onderstaand een greep uit enkele resultaten voor Toffe publiciteit voor Haarlem Campus

24-11-2022 BungalowSpecials, onderdeel van BookerZzz, in 2004 opgericht naar de succesformule van HotelSpecials.nl. Op de vergelijkingssite kunnen mensen eenvoudig bungalows uitzoeken en tegen de laagste prijs boeken. Fredrik Jansson, mede-eigenaar van onder andere BungalowSpecials, vertelt waarom hij Continews ingeschakeld heeft voor het versterken van zijn naamsbekendheid op de Nederlandse markt.
12-10-2022 Foodello is een in Nederland vrij nieuwe online supermarkt. De retailer verkoopt voedsel en huishoudartikelen die niet in de winkelschappen belanden. Bijvoorbeeld vanwege een naderende tenminste-houdbaar-tot datum, een veranderde verpakking, of omdat een product uit het assortiment verdwijnt.
Vorige
Volgende
Wij maken van jouw merk een bron van informatie voor relevante media