Wintersport: een interessant onderwerp, zo vindt ook de media  

De feestdagen zijn in zicht en dat betekent voor veel wintersportliefhebbers dat de latten en boarden klaar staan om te worden gewaxt voor het komende wintersportseizoen. Bij een PR-bureau betekent dit het uitzoeken van de nieuwste trends rondom deze periode en inspelen op actueel nieuws.  
Author Puck Peters
Date 7 december 2022
Categorie Klanten in de media
Innovate Today-2
Date 7 december 2022
Categorie Klanten in de media

Wintersport: een interessant onderwerp, zo vindt ook de media

 

Onderwerpen als inflatie, wintersport en skipasprijzen zijn relevant en actueel. Zo hebben wij, in samenwerking met de marktleider binnen de reisbranche onderzoek gedaan bij 160 skigebieden. Hierin is gekeken naar de prijzen van skipassen waaruit de goedkopere en duurdere plaatsen zijn geselecteerd voor het aankomend skiseizoen.

 

Dit bericht is goed opgepakt door de media. Zo schreef De Telegraaf zowel online als op print over het onderzoek en de resultaten hiervan. Daarnaast pakte het AD, Travmagazine, Manoeuvre en Travelution Expert het onderzoek op.

 

Benieuwd naar meer free publicist rondom reismedia. ontdek het via de tag: travel.

Tags BtC | Travel
24-11-2022 BungalowSpecials, onderdeel van BookerZzz, in 2004 opgericht naar de succesformule van HotelSpecials.nl. Op de vergelijkingssite kunnen mensen eenvoudig bungalows uitzoeken en tegen de laagste prijs boeken. Fredrik Jansson, mede-eigenaar van onder andere BungalowSpecials, vertelt waarom hij Continews ingeschakel heeft voor het versterken van de naamsbekendheid op de Nederlandse markt.
12-10-2022 Foodello is een in Nederland vrij nieuwe online supermarkt. De retailer verkoopt voedsel en huishoudartikelen die niet in de winkelschappen belanden. Bijvoorbeeld vanwege een naderende tenminste-houdbaar-tot datum, een veranderde verpakking, of omdat een product uit het assortiment verdwijnt.
08-06-2022 Frank Griekspoor is mede-eigenaar van Griekspoor, een multifunctioneel familiebedrijf in de civiele techniek sinds 1968. De onderneming werkt aan bruggen, grond, weg en water, sport- en speelvoorzieningen en belijning. Dit doet zij voor publieke opdrachtgevers en private partijen. Hij is heel blij met Continews, omdat het bureau hen op professionele wijze laat opvallen in hun bijzondere sector.
Vorige
Volgende
Wij maken van jouw merk een bron van informatie voor relevante media