Wordt het dan weer zo’n vakantie?

Er is de laatste tijd veel nieuws rondom de drukte op Schiphol. Ook voor de komende meivakantie staat de luchthaven er volgens verschillende media gekleurd op.
Author Puck Peters
Date 22 februari 2023
Categorie Klanten in de media
Verworven-6
Date 22 februari 2023
Categorie Klanten in de media

Er is de laatste tijd veel nieuws rondom de drukte op Schiphol. Ook voor de komende meivakantie staat de luchthaven er volgens verschillende media gekleurd op. Nieuwsgierig als wij zijn hebben we samen met dé VakantieDiscounter (marktleider in online pakketreizen) gekeken wat de invloed is op het zoek- en boekgedrag van reizigers. Die invloed is er wel maar veel blijkt ook afte hangen van het aanbod. Immers vertrekken veel reizen namelijk simpelweg vanaf Schiphol.

 

Interessant genoeg voor o.a. het AD, de Telegraaf en NoordHollands Dagblad om op te pakken. Zowel online als printversie.

Tags BtC | Travel
24-11-2022 BungalowSpecials, onderdeel van BookerZzz, in 2004 opgericht naar de succesformule van HotelSpecials.nl. Op de vergelijkingssite kunnen mensen eenvoudig bungalows uitzoeken en tegen de laagste prijs boeken. Fredrik Jansson, mede-eigenaar van onder andere BungalowSpecials, vertelt waarom hij Continews ingeschakel heeft voor het versterken van de naamsbekendheid op de Nederlandse markt.
12-10-2022 Foodello is een in Nederland vrij nieuwe online supermarkt. De retailer verkoopt voedsel en huishoudartikelen die niet in de winkelschappen belanden. Bijvoorbeeld vanwege een naderende tenminste-houdbaar-tot datum, een veranderde verpakking, of omdat een product uit het assortiment verdwijnt.
08-06-2022 Frank Griekspoor is mede-eigenaar van Griekspoor, een multifunctioneel familiebedrijf in de civiele techniek sinds 1968. De onderneming werkt aan bruggen, grond, weg en water, sport- en speelvoorzieningen en belijning. Dit doet zij voor publieke opdrachtgevers en private partijen. Hij is heel blij met Continews, omdat het bureau hen op professionele wijze laat opvallen in hun bijzondere sector.
Vorige
Volgende
Wij maken van jouw merk een bron van informatie voor relevante media