Als een zonnetje

enie.nl heeft haar naam aangepast naar Soly. Het bedrijf gaat als een zonnetje en dat valt inmiddels op. Zo publiceerde Marnix Heijboer van het ANP, de onafhankelijke bron van nieuws die dagelijks aan vrijwel alle landelijke nieuwsmedia levert, gisterenavond een artikel over de ontwikkelingen ervan wat overgenomen is door heel veel media en er komt nog heel veel aan.
Author Casper van Diemen
Date 3 maart 2023
Categorie Blogs & Vlogs
Milan en Patrick van der Meulen
Date 3 maart 2023
Categorie Blogs & Vlogs

Als een zonnetje

 

Het afgelopen jaar ontmoetten wij, dankzij Rafaël Redczus van Berkel, de Nederlandse klimaatbroers Patrick van der Meulen en Milan van der Meulen. Deze twee mannen zetten zich al bijna tien jaar in om zonne-energie voor iedereen beschikbaar te maken. Dus ook voor degenen die het geld voor de aanschaf van zonnepanelen (nog) niet hebben.

 

Als tiener werden ze tot op het bot geraakt door de film The Inconvenient Truth van Al Gore. Vol jeugdige bravoure klommen ze in de pen en schreven ze hem aan. Lang verhaal kort: hij leidde hen op tot ‘Climate Reality Leaders’.
Inmiddels staan de mannen aan het roer van de internationale onderneming Soly. Goed voor een verwachte jaaromzet van 100 miljoen. Dat laatste vinden ze zelf overigens helemaal niet zo belangrijk. Het versnellen van de duurzame energietransitie is wat voor hen telt.

 

Het bedrijf gaat als een zonnetje en dat valt inmiddels op.
Zo publiceerde Marnix Heijboer van het ANP, de onafhankelijke bron van nieuws die dagelijks aan vrijwel alle landelijke nieuwsmedia levert, gisterenavond een artikel over de ontwikkelingen ervan wat overgenomen is door heel veel media, bijvoorbeeld dit artikel.

 

En Philip Bueters van MT/Sprout publiceerde vanochtend vroeg een mooi artikel over de stappen die het bedrijf recent maakte. Zo lees je dat Soly begin dit jaar een verveertienvoudiging (!) van de vraag naar zonnepanelen te verwerken kreeg én daaraan voldeed. Ook de internationale ambities komen aan bod. Dat artikel lees je hier.

 

Het totale bereik van Soly was deze maand meer dan 16 miljoen met free publicity en er komt nog veel meer aan.

Onderstaand een greep uit enkele resultaten voor Als een zonnetje

Tags BtB | BtC | Duurzaamheid
09-04-2024 Ieder jaar kiest Continews een goed doel uit om gedurende 12 maanden gratis voor te werken. Een gift in de vorm van een Nicheabonnement, waarbij maandelijks proactief media-aandacht wordt gegenereerd. Afgelopen jaar viel de keuze op Made Blue Foundation.
18-01-2024 Univé Noord-Holland is een regionale vestiging van Univé, een Nederlandse verzekeringsmaatschappij die opereert als een coöperatie. Dat doen ze onder andere vanuit twaalf winkels verspreid over Noord-Holland, het Groene Hart en Zwolle. Al sinds 1794 helpt Univé Noord-Holland risico’s te voorkomen, gevolgen te beperken en te verzekeren wat écht nodig is. Karin Groot van Univé Noord-Holland vertelt over hun manier van werken en over de samenwerking met Continews.
24-11-2022 BungalowSpecials, onderdeel van BookerZzz, in 2004 opgericht naar de succesformule van HotelSpecials.nl. Op de vergelijkingssite kunnen mensen eenvoudig bungalows uitzoeken en tegen de laagste prijs boeken. Fredrik Jansson, mede-eigenaar van onder andere BungalowSpecials, vertelt waarom hij Continews ingeschakeld heeft voor het versterken van zijn naamsbekendheid op de Nederlandse markt.
Vorige
Volgende
Wij maken van jouw merk een bron van informatie voor relevante media