Betere free publicity kun je niet bedenken!

Gisteren is er een nieuwe video online gekomen. Deze keer lukte het Van Dalen om Bram Moszkowicz voor zijn video te strikken. Duizenden likes.
Author ContiNews
Date 17 juli 2019
Categorie Blogs & Vlogs
Afbeelding-Sam-van-Dalen
Date 17 juli 2019
Categorie Blogs & Vlogs

Kunnen we het even hebben over Autohandelaar Sam van Dalen – Italië in de polder – uit het Noord-Hollandse Opmeer, tot voor kort vooral bekend bij Italiaanse autoliefhebbers?! Naast dat hij alles weet over onder andere Maserati, Alfa Romeo en Fiat, weet hij ook hoe je een video’s moet maken. En niet zomaar video’s! Afgelopen september was daar al het succes van de video over een pony in een Fiat Panda en nu is het weer raak. Gisteren is er een nieuwe video online gekomen. Deze keer lukte het Van Dalen om Bram Moszkowicz voor zijn video te strikken. Duizenden likes Een goed verhaal werd bedacht, de video werd zelf geproduceerd door ‘Van Dalen Polderproduction’ en dochterlief in de hoofdrol. De nieuwste reclamevideo is online een ware hit aan het worden. Door de vele enthousiaste reacties en het aantal likes op de Facebook van Sam van Dalen – Italië in de polder – waar de video online is gezet – is de video binnen een dag al meer dan 100.000 keer bekeken! Door verschillende media is de video inmiddels opgepakt. Betere free publicity kun je niet bedenken! Ik ben hem inmiddels gaan volgen, op al zijn social mediakanalen en kijk uit naar de volgende video! Groetjes Els 

18-01-2024 Univé Noord-Holland is een regionale vestiging van Univé, een Nederlandse verzekeringsmaatschappij die opereert als een coöperatie. Dat doen ze onder andere vanuit twaalf winkels verspreid over Noord-Holland, het Groene Hart en Zwolle. Al sinds 1794 helpt Univé Noord-Holland risico’s te voorkomen, gevolgen te beperken en te verzekeren wat écht nodig is. Karin Groot van Univé Noord-Holland vertelt over hun manier van werken en over de samenwerking met Continews.
24-11-2022 BungalowSpecials, onderdeel van BookerZzz, in 2004 opgericht naar de succesformule van HotelSpecials.nl. Op de vergelijkingssite kunnen mensen eenvoudig bungalows uitzoeken en tegen de laagste prijs boeken. Fredrik Jansson, mede-eigenaar van onder andere BungalowSpecials, vertelt waarom hij Continews ingeschakeld heeft voor het versterken van zijn naamsbekendheid op de Nederlandse markt.
12-10-2022 Foodello is een in Nederland vrij nieuwe online supermarkt. De retailer verkoopt voedsel en huishoudartikelen die niet in de winkelschappen belanden. Bijvoorbeeld vanwege een naderende tenminste-houdbaar-tot datum, een veranderde verpakking, of omdat een product uit het assortiment verdwijnt.
Vorige
Volgende
Wij maken van jouw merk een bron van informatie voor relevante media