Continews wint pitch PR SolarEdge

SolarEdge werd in 2006 opgericht en bedacht een DC-geoptimaliseerde omvormeroplossing die de manier waarop energie in PV-systemen wordt geproduceerd en beheerd fundamenteel heeft veranderd. De intelligente omvormeroplossing maximaliseert energieopwekking op individueel paneelniveau, terwijl de kosten van de opgewekte energie worden verlaagd voor een betere ROI. Sinds haar beursgang op de NASDAQ in 2015 vertoont SolarEdge continu een aanzienlijke groei in omzet en brutomarge. De sterke financiële positie en stabiliteit van het bedrijf, in combinatie met de geavanceerde technologie, maken SolarEdge tot de voorkeurspartner van toonaangevende installateurs, integrators en andere partijen op de energiemarkt.
Author Casper van Diemen
Date 18 augustus 2023
Categorie Continews in de Media, Persberichten
AboutUs_Module_Field
Date 18 augustus 2023
Categorie Continews in de Media, Persberichten

Marktleider in slimme energietechnologieën SolarEdge is een samenwerking aangegaan met PR-bureau Continews. De samenwerking is gericht op het proactief creëren van free publicity rondom SolarEdge haar marktleiderschap en innovatieve producten binnen de solar industrie in de Benelux.

 

Paul Hamann, Senior Marketing Manager Benelux bij SolarEdge is enthousiast over de samenwerking met Continews. “Als samenleving staan we voor grote uitdagingen als het gaat om het behalen van klimaatdoelstellingen en de energietransitie is hier een integraal onderdeel van. SolarEdge ontwikkelt en produceert slimme energieoplossingen voor de energievraag van vandaag en morgen in zowel de residentiële als de commerciële markt en levert daarmee een belangrijke bijdrage aan het verduurzamen van de gebouwde omgeving. We hebben Continews geselecteerd om onze visie en ontwikkelingen rondom slimme energieoplossingen op de juiste manier te vertalen naar media-aandacht in de Benelux.”

 

Ook Casper van Diemen, eigenaar van Continews, is blij met de samenwerking: ‘Ik ben super trots dat een internationaal gerenommeerd bedrijf als SolarEdge ons kiest als PR-bureau. Als marktleider heeft SolarEdge veel te vertellen over zonne-energie en dat willen we graag onder de aandacht brengen van journalisten. Deze samenwerking is een prachtige uitbreiding van ons portfolio en is volledig in lijn met onze missie om nieuws naar buiten te brengen van bewezen duurzame organisaties.”

Onderstaand een greep uit enkele resultaten voor Continews wint pitch PR SolarEdge

Tags BtB | BtC | Duurzaamheid
18-01-2024 Univé Noord-Holland is een regionale vestiging van Univé, een Nederlandse verzekeringsmaatschappij die opereert als een coöperatie. Dat doen ze onder andere vanuit twaalf winkels verspreid over Noord-Holland, het Groene Hart en Zwolle. Al sinds 1794 helpt Univé Noord-Holland risico’s te voorkomen, gevolgen te beperken en te verzekeren wat écht nodig is. Karin Groot van Univé Noord-Holland vertelt over hun manier van werken en over de samenwerking met Continews.
24-11-2022 BungalowSpecials, onderdeel van BookerZzz, in 2004 opgericht naar de succesformule van HotelSpecials.nl. Op de vergelijkingssite kunnen mensen eenvoudig bungalows uitzoeken en tegen de laagste prijs boeken. Fredrik Jansson, mede-eigenaar van onder andere BungalowSpecials, vertelt waarom hij Continews ingeschakeld heeft voor het versterken van zijn naamsbekendheid op de Nederlandse markt.
12-10-2022 Foodello is een in Nederland vrij nieuwe online supermarkt. De retailer verkoopt voedsel en huishoudartikelen die niet in de winkelschappen belanden. Bijvoorbeeld vanwege een naderende tenminste-houdbaar-tot datum, een veranderde verpakking, of omdat een product uit het assortiment verdwijnt.
Vorige
Volgende
Wij maken van jouw merk een bron van informatie voor relevante media