De tijd niet hebben? Juist die investering doen!

Door simpelweg te weinig tijd denken organisaties vaak dat de marketinguitingen wel even tegen het licht aangehouden kunnen worden. Ergens begrijpelijk, maar als je naar de langere termijn gaat kijken, zal je organisatie alleen maar achterstand oplopen. Dat wil je natuurlijk ook niet!
Author ContiNews
Date 26 april 2021
Categorie Blogs & Vlogs
c83dac99-709f-4d46-8b79-84919c3e347d
Date 26 april 2021
Categorie Blogs & Vlogs

Zet PR & marketinginspanningen ondanks te weinig tijd niet op de lange baan Door simpelweg te weinig tijd denken organisaties vaak dat de marketinguitingen wel even tegen het licht aangehouden kunnen worden. Ergens begrijpelijk, maar als je naar de langere termijn gaat kijken, zal je organisatie alleen maar achterstand oplopen. Dat wil je natuurlijk ook niet! Geen uit het oog, uit het hart Het achterstellen van de marketinguitingen is zeker in deze crisistijd een ding, echter is het juist belangrijk om dit op peil te houden. Niet of veel minder investeren vanwege te ‘weinig’ tijd betekent een aanzienlijk slechtere marktpositie. Zo’n extra investering kan juist voor een extra marktaandeel zorgen, wie wil dat nou niet! Het is belangrijk dat klanten de weg naar jouw organisatie blijven weten te vinden, je wil immers niet dat voor jouw onderneming ‘uit het oog, uit het hart’ gaat gelden. Het letterlijk ‘zelf’ doen Loop jij tegen het probleem aan te weinig tijd voor marketing en pr te hebben en ben je overtuigd om jouw marketinguitingen toch niet achter te stellen? Zorg dan snel dat je deze tijd wel hebt en doe het ook letterlijk zelf. Wij hebben namelijk een reeds ontwikkeld bij- en omscholingstraject genaamd ‘Zelf doen’. Dit is een bij- en omscholingstraject voor medewerkers binnen een organisatie op het gebied van storystelling, PR en marketingcommunicatie. Het traject bestaat uit twaalf modules. Iedere module bestaat uit een zeer beknopt deel theorie en een groter deel waarbij mensen zelf (of samen met collega’s) opdrachten maken. Ben jij geïnteresseerd geraakt in het omscholen of opleiden van jouw medewerkers? Kom dan snel een keer langs, of neem telefonisch contact met ons op. Wij vertellen graag meer over het ‘Zelf doen’ traject. Groetjes Dewi 

09-04-2024 Ieder jaar kiest Continews een goed doel uit om gedurende 12 maanden gratis voor te werken. Een gift in de vorm van een Nicheabonnement, waarbij maandelijks proactief media-aandacht wordt gegenereerd. Afgelopen jaar viel de keuze op Made Blue Foundation.
18-01-2024 Univé Noord-Holland is een regionale vestiging van Univé, een Nederlandse verzekeringsmaatschappij die opereert als een coöperatie. Dat doen ze onder andere vanuit twaalf winkels verspreid over Noord-Holland, het Groene Hart en Zwolle. Al sinds 1794 helpt Univé Noord-Holland risico’s te voorkomen, gevolgen te beperken en te verzekeren wat écht nodig is. Karin Groot van Univé Noord-Holland vertelt over hun manier van werken en over de samenwerking met Continews.
24-11-2022 BungalowSpecials, onderdeel van BookerZzz, in 2004 opgericht naar de succesformule van HotelSpecials.nl. Op de vergelijkingssite kunnen mensen eenvoudig bungalows uitzoeken en tegen de laagste prijs boeken. Fredrik Jansson, mede-eigenaar van onder andere BungalowSpecials, vertelt waarom hij Continews ingeschakeld heeft voor het versterken van zijn naamsbekendheid op de Nederlandse markt.
Vorige
Volgende
Wij maken van jouw merk een bron van informatie voor relevante media