Door werknemers bij te scholen, bijvoorbeeld in marketing en PR, zijn ze breder inzetbaar!

De Maassilo in Rotterdam heeft drie grote hallen voor evenementen. Maar die evenement, die zijn er nu helaas niet. Nu kunnen daklozen er ’s nachts terecht. Café-eigenaren Jesse en Kevin hebben hun bruin café in Hoorn omgebouwd tot oud-Hollandse snoepwinkel.
Author ContiNews
Date 6 november 2020
Categorie Blogs & Vlogs

De Maassilo in Rotterdam heeft drie grote hallen voor evenementen. Maar die evenement, die zijn er nu helaas niet. Nu kunnen daklozen er ’s nachts terecht. Café-eigenaren Jesse en Kevin hebben hun bruin café in Hoorn omgebouwd tot oud-Hollandse snoepwinkel. ‘Plan C’, noemen zij de metamorfose met als aanleiding de gedeeltelijke lockdown. Door de coronacrisis moet KLM het personeelsbestand inkrimpen. De luchtvaartmaatschappij moedigt werknemers daarom aan de overstap te maken naar een sector waarin wél werk genoeg is: de zorg. Het bedrijf regelt voor geïnteresseerden een kennismaking met werken in de zorg, inclusief een doorbetaalde oriëntatieperiode. Een greep uit talloze voorbeelden van de switches die mensen maar ook bedrijven maken gedurende de coronacrisis. Switchen kan ook binnen een organisatie. Bijvoorbeeld door bij- of om te scholen. Je kunt als medewerker zelf bij jou baas of leidinggevende aankaarten dat je hier wel oor naar hebt. Of als organisatie kun je dit als een gat in de markt zien. Want door werknemers bij te scholen, bijvoorbeeld dus in marketing en PR, zijn ze breder inzetbaar. Jouw medewerkers kennen de producten en diensten van de organisatie als geen ander, maar beter nog: zij brengen de juiste verhalen naar buiten omdat ze op de werkvloer zitten. Jouw medewerkers opleiden in effectieve PR draagt bij aan het op gang houden van de storytelling en zichtbaar blijven als organisatie. Hierdoor wordt je bedrijf wendbaarder en speel je sneller in op de laatste veranderingen. Interesse in zo een bij- en omscholingstraject? Wij bieden sinds kort het ‘Zelf doen’ traject aan en vertellen je graag meer hierover. Groet Els 

24-11-2022 BungalowSpecials, onderdeel van BookerZzz, in 2004 opgericht naar de succesformule van HotelSpecials.nl. Op de vergelijkingssite kunnen mensen eenvoudig bungalows uitzoeken en tegen de laagste prijs boeken. Fredrik Jansson, mede-eigenaar van onder andere BungalowSpecials, vertelt waarom hij Continews ingeschakeld heeft voor het versterken van zijn naamsbekendheid op de Nederlandse markt.
12-10-2022 Foodello is een in Nederland vrij nieuwe online supermarkt. De retailer verkoopt voedsel en huishoudartikelen die niet in de winkelschappen belanden. Bijvoorbeeld vanwege een naderende tenminste-houdbaar-tot datum, een veranderde verpakking, of omdat een product uit het assortiment verdwijnt.
08-06-2022 Frank Griekspoor is mede-eigenaar van Griekspoor, een multifunctioneel familiebedrijf in de civiele techniek sinds 1968. De onderneming werkt aan bruggen, grond, weg en water, sport- en speelvoorzieningen en belijning. Dit doet zij voor publieke opdrachtgevers en private partijen. Hij is heel blij met Continews, omdat het bureau hen op professionele wijze laat opvallen in hun bijzondere sector.
Vorige
Volgende
Wij maken van jouw merk een bron van informatie voor relevante media