Échte verhalen en dus PR wordt het helemaal. Reclame is klaar.

Is dat zo en is dat niet een enorme sigaar uit eigen doos? Ja, heel veel studies laten zien dat mensen minder gevoelig worden voor reclame. En dat herkennen wij in ons dagelijks werk.
Author ContiNews
Date 13 juli 2021
Categorie Blogs & Vlogs
05416be7-53d2-4d09-a886-56ba5afe78fckopie-2
Date 13 juli 2021
Categorie Blogs & Vlogs

Is dat zo en is dat niet een enorme sigaar uit eigen doos? Ja, heel veel studies laten zien dat mensen minder gevoelig worden voor reclame. En dan herkennen wij in ons dagelijks werk. Oh ja, en natuurlijk is dat ook inderdaad een enorme sigaar uit eigen doos;-) Hoe merk je dat dat reclame minder goed werkt dan? Mensen gaan steeds meer af op de mening van anderen. Human to human dus. Dat zorgt ervoor dat ratings en recensies een steeds belangrijkere rol spelen. Daarnaast spelen nieuwsmedia een essentiële rol in het verspreiden van verhalen over organisaties. Het is ook nog een keer zo dat mensen retargeting op basis van zoekgedrag aardig zat worden. Daar komen steeds meer wetregels voor, en terecht. En hoe breng dat dat dan op gang? Je moet als organisatie zorgen dat er over je wordt gesproken. Door actief te vragen om reactie, deze te delen en door media te bedienen met verhalen. Je kunt opzoek gaan de ontwikkelingen in en om je organisatie die je met feiten gaat onderbouwen. Denk aan samenwerkingen, nieuwe opdrachten, productinnovaties en andere trends. Dus reclame is dood? Dat is overdreven. Maar ze is niet zo fit. 

24-11-2022 BungalowSpecials, onderdeel van BookerZzz, in 2004 opgericht naar de succesformule van HotelSpecials.nl. Op de vergelijkingssite kunnen mensen eenvoudig bungalows uitzoeken en tegen de laagste prijs boeken. Fredrik Jansson, mede-eigenaar van onder andere BungalowSpecials, vertelt waarom hij Continews ingeschakeld heeft voor het versterken van zijn naamsbekendheid op de Nederlandse markt.
12-10-2022 Foodello is een in Nederland vrij nieuwe online supermarkt. De retailer verkoopt voedsel en huishoudartikelen die niet in de winkelschappen belanden. Bijvoorbeeld vanwege een naderende tenminste-houdbaar-tot datum, een veranderde verpakking, of omdat een product uit het assortiment verdwijnt.
Vorige
Volgende
Wij maken van jouw merk een bron van informatie voor relevante media