Een simpele tip om jouw website in het nieuwe jaar beter vindbaar te maken

Aankomende dagen zijn wat onrustig. Eindejaarsdrukte slaat toe, de out-of-office berichten staan weer aan, projecten moeten nét voor het nieuwe jaar nog afgerond worden óf misschien ben je al klaar en heb je tijd over! Om die tijd te vullen heb ik een simpele tip om jouw website aankomend jaar beter vindbaar te krijgen, namelijk: een FAQ pagina.
Author ContiNews
Date 24 december 2020
Categorie Blogs & Vlogs

Aankomende dagen zijn wat onrustig. Eindejaarsdrukte slaat toe, de out-of-office berichten staan weer aan, projecten moeten nét voor het nieuwe jaar nog afgerond worden óf misschien ben je al klaar en heb je tijd over! Om die tijd te vullen heb ik een simpele tip om jouw website aankomend jaar beter vindbaar te krijgen, namelijk: een FAQ pagina. Hoewel veel organisaties niet per se een FAQ nodig hebben is het toch een leuke manier om bij te dragen aan de vindbaarheid en daarnaast ook na te denken over het doel van pagina’s en de website. Met welke vragen kunnen bezoekers bij jou terecht? Je kunt hier mooi op inspelen door hier gerichte vragen te beantwoorden die aansluiten op jouw product en/of dienst. Wanneer je dit op de juiste manier doet zal Google jou een groter zoekresultaat geven:

Een simpele tool die je daarbij kan helpen is Yoast. Dus maak ten eerste een lijst met vragen die jij veel binnen krijgt en ten tweede een lijst met vragen die aansluiten op onderwerpen waar jij op gevonden wil worden. Zo hebben wij in onze lijst de vragen staan:

  • Wat is missie?
  • Wat is visie?
  • Wat is een propositie?
  • Wat is PR?
  • Wat is marketing?

Nog een tip: combineer vragen met elkaar, zoals: Wat is het verschil tussen missie en visie? Zo is ons best gelezen blog: ‘Wat is het verschil tussen marketing, communicatie en PR?‘. Hulp nodig bij het opstellen van een FAQ? Wij helpen je graag.  Tom Winter 

24-11-2022 BungalowSpecials, onderdeel van BookerZzz, in 2004 opgericht naar de succesformule van HotelSpecials.nl. Op de vergelijkingssite kunnen mensen eenvoudig bungalows uitzoeken en tegen de laagste prijs boeken. Fredrik Jansson, mede-eigenaar van onder andere BungalowSpecials, vertelt waarom hij Continews ingeschakeld heeft voor het versterken van zijn naamsbekendheid op de Nederlandse markt.
12-10-2022 Foodello is een in Nederland vrij nieuwe online supermarkt. De retailer verkoopt voedsel en huishoudartikelen die niet in de winkelschappen belanden. Bijvoorbeeld vanwege een naderende tenminste-houdbaar-tot datum, een veranderde verpakking, of omdat een product uit het assortiment verdwijnt.
08-06-2022 Frank Griekspoor is mede-eigenaar van Griekspoor, een multifunctioneel familiebedrijf in de civiele techniek sinds 1968. De onderneming werkt aan bruggen, grond, weg en water, sport- en speelvoorzieningen en belijning. Dit doet zij voor publieke opdrachtgevers en private partijen. Hij is heel blij met Continews, omdat het bureau hen op professionele wijze laat opvallen in hun bijzondere sector.
Vorige
Volgende
Wij maken van jouw merk een bron van informatie voor relevante media