Fietsverlichtingsactie in de spotlight: Univé valt op

Niets is mooier dan werken voor een opdrachtgever, waarvan een actueel onderwerp door veel media worden opgepakt. Een grootschalige fietsverlichtingsactie van Univé houdt de gemoederen bezig.
Author jeroen
Date 27 november 2023
Categorie Blogs & Vlogs, Klanten in de media
Name Laura Snel
Scherm­afbeelding 2023-11-27 om 14.24.46
Date 27 november 2023
Categorie Blogs & Vlogs, Klanten in de media
Name Laura Snel

Maandag 27 november hield Univé een landelijke fietsverlichtingsactie. In meer dan 100 dorpen en steden werden mensen zonder fietsverlichting voorgelicht over de gevaren van rijden zonder (goed) licht. Als klap op de vuurpijl, kregen bestuurders fietslampjes mee, zodat je ter plekke weer veilig kon doorrijden.

 

Een preventieve actie, want er werden geen boetes uitgedeeld.  De campagne werd namens Univé met Veilig Verkeer Nederland (VVN) en de lokale politie uitgevoerd.

Exposure

Als PR bureau hebben we mooie exposure kunnen genereren. Van lokale media, krant en online tot de regionale omroep RTV Oost. Zij waren die ochtend live op locatie voor een radio-interview en maakten voor de middaguitzending een tv-item.

 

Je kunt niet meer blind zijn voor het belang van goede verlichting. De media schijnen in ieder geval hun licht op deze actie. Je kunt er niet meer omheen.

Onderstaand een greep uit enkele resultaten voor Fietsverlichtingsactie in de spotlight: Univé valt op

Tags Maatschappij | Preventie
18-01-2024 Univé Noord-Holland is een regionale vestiging van Univé, een Nederlandse verzekeringsmaatschappij die opereert als een coöperatie. Dat doen ze onder andere vanuit twaalf winkels verspreid over Noord-Holland, het Groene Hart en Zwolle. Al sinds 1794 helpt Univé Noord-Holland risico’s te voorkomen, gevolgen te beperken en te verzekeren wat écht nodig is. Karin Groot van Univé Noord-Holland vertelt over hun manier van werken en over de samenwerking met Continews.
24-11-2022 BungalowSpecials, onderdeel van BookerZzz, in 2004 opgericht naar de succesformule van HotelSpecials.nl. Op de vergelijkingssite kunnen mensen eenvoudig bungalows uitzoeken en tegen de laagste prijs boeken. Fredrik Jansson, mede-eigenaar van onder andere BungalowSpecials, vertelt waarom hij Continews ingeschakeld heeft voor het versterken van zijn naamsbekendheid op de Nederlandse markt.
12-10-2022 Foodello is een in Nederland vrij nieuwe online supermarkt. De retailer verkoopt voedsel en huishoudartikelen die niet in de winkelschappen belanden. Bijvoorbeeld vanwege een naderende tenminste-houdbaar-tot datum, een veranderde verpakking, of omdat een product uit het assortiment verdwijnt.
Vorige
Volgende
Wij maken van jouw merk een bron van informatie voor relevante media