Flexibel en snel, met een interimmer kom je er wel!

Door de coronacrisis staan ondernemers ineens een stuk minder te springen om nieuw personeel. ‘In de huidige markt zien we echter een totale vacature-afname van 23 procent’ aldus De Nationale Vacaturebank (bron: Radar). In een aantal branches ook weer niet hoor; elke branche ervaart dit op een andere manier.
Author ContiNews
Date 9 april 2020
Categorie Blogs & Vlogs
wesley-tingey-57wo9F-r2-A-unsplash (1)
Date 9 april 2020
Categorie Blogs & Vlogs

Door de coronacrisis staan ondernemers ineens een stuk minder te springen om nieuw personeel. ‘In de huidige markt zien we echter een totale vacature-afname van 23 procent’ aldus De Nationale Vacaturebank (bron: Radar). In een aantal branches ook weer niet hoor; elke branche ervaart dit op een andere manier. In onze branche zien we in ieder geval wel dat een behoorlijk aantal vacatures voor nog onbepaalde tijd op ‘on hold’ worden gezet. Begrijpelijk, want veel bedrijven zullen druk zijn met omschakelen, nieuwe business ideeën optuigen en bovenal als bedrijf acclimatiseren in deze nieuwe situatie. Zeker ook voor lokale bedrijven zijn dit uitdagende tijden.

Blijf communiceren! Juist nu is communicatie daarom belangrijker dan ooit. We zitten de hele dag thuis en doen niets anders dan internetten, dus laat je horen! Meer dan ooit is online zichtbaarheid belangrijk voor bedrijven. Een tip voor alle (lokale) bedrijven: verstrek de juiste informatie aan je klanten. Houd je website up-to-date en blijf zichtbaar op social media. Of je klanten nu op Facebook, Instagram, LinkedIn of een ander platform zitten: dit is het moment om gebruik te maken van de directe communicatiemogelijkheden die deze platformen bieden. Social media is bijvoorbeeld essentieel voor de communicatie tussen lokale bedrijven en hun klanten. Zo weet je of de bloemist op de markt aanwezig is de ja of de nee, welk restaurant in de buurt open is voor bezorgen/afhalen of voor het kopen van een cadeaubon. Genoeg voorbeelden te noemen, maar waar ik heen wil met mijn verhaal is het belang van een communicatieprofessional binnen jouw bedrijf. Vind je dat (die communicatieprofessional 😉 ) op dit moment een risicovolle investering? Wij hebben dé oplossing hiervoor, ga aan de slag met een interimmer!

Waarom een interimmer? Een interimmer zorgt zorgt voor extra capaciteit én flexibiliteit en dat lijkt mij fijn, juist in deze periode! Je zit als bedrijf nergens aan vast en toch wordt alles geregeld. Tel daarbij op dat de interimmer wordt ondersteund vanuit het pr-bureau, dan heb je eigenlijk heel veel skills gevonden in één persoon. Heb je als bedrijf behoefte aan extra paar handen op kantoor, die snel én flexibel ingezet kunnen worden? Bel ons gerust, we horen graag wat wij voor je kunnen betekenen. Tot snel. Groetjes Els. 

09-04-2024 Ieder jaar kiest Continews een goed doel uit om gedurende 12 maanden gratis voor te werken. Een gift in de vorm van een Nicheabonnement, waarbij maandelijks proactief media-aandacht wordt gegenereerd. Afgelopen jaar viel de keuze op Made Blue Foundation.
18-01-2024 Univé Noord-Holland is een regionale vestiging van Univé, een Nederlandse verzekeringsmaatschappij die opereert als een coöperatie. Dat doen ze onder andere vanuit twaalf winkels verspreid over Noord-Holland, het Groene Hart en Zwolle. Al sinds 1794 helpt Univé Noord-Holland risico’s te voorkomen, gevolgen te beperken en te verzekeren wat écht nodig is. Karin Groot van Univé Noord-Holland vertelt over hun manier van werken en over de samenwerking met Continews.
24-11-2022 BungalowSpecials, onderdeel van BookerZzz, in 2004 opgericht naar de succesformule van HotelSpecials.nl. Op de vergelijkingssite kunnen mensen eenvoudig bungalows uitzoeken en tegen de laagste prijs boeken. Fredrik Jansson, mede-eigenaar van onder andere BungalowSpecials, vertelt waarom hij Continews ingeschakeld heeft voor het versterken van zijn naamsbekendheid op de Nederlandse markt.
Vorige
Volgende
Wij maken van jouw merk een bron van informatie voor relevante media