Gaspedaal.nl gaat samenwerking aan met Continews

Amsterdam – Gaspedaal.nl, onderdeel van Automotive Mediaventions, gaat een samenwerking aan met Continews. De samenwerking bestaat uit het onderhouden van mediarelaties en het proactief creëren van free publicity.
Author ContiNews
Date 22 december 2021
Categorie Persberichten
1 1
Date 22 december 2021
Categorie Persberichten

De samenwerking bestaat uit het onderhouden van mediarelaties en het proactief creëren van free publicity. Gaspedaal.nl verzamelt alle tweedehands auto’s van  Nederland en is daarmee de grootste vergelijker voor consumenten die een tweedehandsauto zoeken.

 

Beweeglijke markt

Cynthia Blaazer, brandmanager van Automotive Mediaventions, is blij met deze stap: “Het afgelopen anderhalf jaar is er vanalles gebeurd in de automarkt. Door verplicht thuiswerken en reisrestricties veranderde onze manier van onszelf verplaatsen. Een groot deel mensen bood hun auto te koop aan, een ander deel had dan weer behoefte aan een auto. Door de zeer beweeglijke markt beschikken wij over veel nieuwswaardige informatie, die relevant kan zijn voor media. Ook de energietransitie speelt uiteraard een grote rol in de markt van tweedehands auto’s. De pragmatische manier van werken van Continews, spreekt ons bovendien erg aan. Daarnaast staan zij in de markt bekend als een proactieve partij en zo zien wij het graag. Onze verwachtingen zijn zoals altijd hoog.”

Casper van Diemen, eigenaar van Continews, is verheugd met deze samenwerking. “De vraag naar tweedehands auto’s lijkt op dit moment groter dan ooit. Doordat dit onderwerp zo leeft in de maatschappij kan dit voor veel journalisten ook een interessant onderwerp zijn om over te schrijven. Wij zijn er dan ook zeker van dat deze samenwerking een succes zal worden.” 

 

Noot voor de redactie (niet voor publicatie)  
Heeft u vragen naar aanleiding van dit bericht of heeft u interesse in een intrview met Gaspedaal.nl? Neem dan contact op met Victor-Jan Vanparijs via www.continews.nl/contact. Dit bericht is verzonden door Continews in opdracht van Gaspedaal.nl.  

 

Over Gaspedaal.nl 

Gaspedaal.nl verzamelt occasions van ruim 2.000 autosites in Nederland en is daarmee dé vergelijker voor autozoekend Nederland. Gaspedaal is dé site waar jij als ondernemer volledig de touwtjes in handen hebt. Jij kiest welke auto’s je op Gaspedaal plaatst. Wij zorgen voor kwalitatief verkeer naar jouw website waar jij bepaalt hoe jij je bedrijf presenteert en welke aanvullende diensten je aanbiedt. Met meer dan 1,5 miljoen potentiële occasionkopers per maand biedt Gaspedaal jou een snelle weg naar een verkochte occasion.

Tags BtC | e-commerce
18-01-2024 Univé Noord-Holland is een regionale vestiging van Univé, een Nederlandse verzekeringsmaatschappij die opereert als een coöperatie. Dat doen ze onder andere vanuit twaalf winkels verspreid over Noord-Holland, het Groene Hart en Zwolle. Al sinds 1794 helpt Univé Noord-Holland risico’s te voorkomen, gevolgen te beperken en te verzekeren wat écht nodig is. Karin Groot van Univé Noord-Holland vertelt over hun manier van werken en over de samenwerking met Continews.
24-11-2022 BungalowSpecials, onderdeel van BookerZzz, in 2004 opgericht naar de succesformule van HotelSpecials.nl. Op de vergelijkingssite kunnen mensen eenvoudig bungalows uitzoeken en tegen de laagste prijs boeken. Fredrik Jansson, mede-eigenaar van onder andere BungalowSpecials, vertelt waarom hij Continews ingeschakeld heeft voor het versterken van zijn naamsbekendheid op de Nederlandse markt.
12-10-2022 Foodello is een in Nederland vrij nieuwe online supermarkt. De retailer verkoopt voedsel en huishoudartikelen die niet in de winkelschappen belanden. Bijvoorbeeld vanwege een naderende tenminste-houdbaar-tot datum, een veranderde verpakking, of omdat een product uit het assortiment verdwijnt.
Vorige
Volgende
Wij maken van jouw merk een bron van informatie voor relevante media