Haarlem Campus start met een nieuwe masteropleiding, en heel de regio mag dat weten

Haarlem Campus biedt een splinternieuwe opleiding aan. Het gaat om een eenjarige master in Sustainability Management, waarbij studenten leren om binnen landen, bedrijven en organisaties duurzame innovatie te bevorderen.
Author jeroen
Date 20 februari 2024
Categorie Blogs & Vlogs, Klanten in de media
Schermafbeelding 2024-02-20 om 12.50.24
Date 20 februari 2024
Categorie Blogs & Vlogs, Klanten in de media

Haarlem Campus biedt een splinternieuwe opleiding aan. Het gaat om een eenjarige master in Sustainability Management, waarbij studenten leren om binnen landen, bedrijven en organisaties duurzame innovatie te bevorderen.

 

Het toffe is dat studenten over heel de wereld komen. Van de totaal 160 aanmeldingen werden de beste geselecteerd. In totaal waren dat 25 studenten, waarvan er 24 niet uit Nederland komen. Anders dan vele andere opleidingen op dit gebied, is dat de kennis die studenten opdoen niet beperkt tot specifieke sectoren, maar juist toepasbaar is op elke onderneming en elke afdeling. Dit maakt het tot een waardevolle aanwinst voor professionals uit diverse disciplines. De studenten (allemaal volwassenen) zijn nu al werkzaam bij een bedrijf en weten precies wat er mist om verder te ontwikkelen en te groeien wat betreft sustainability. Dus de opleiding is bewust gekozen! 

 

Door al die studenten is er genoeg te vertellen. In Haarlems Dagblad en Noord-Hollands Dagblad vertelt studente Emma (32) uit Nigeria dat ze speciaal voor deze master naar Nederland is verhuisd. Ze belichtte haar reis naar deze opleiding en deelde haar toekomstplannen.

 

De bekendheid van de nieuwe master verspreidt zich als een lopend vuurtje in de regio met publicaties in flink wat Noord-Hollandse media. De aandacht die deze opleiding krijgt, duidt op het belang en de relevantie ervan. Met de nieuwe master lijkt Haarlem Campus de broedplaats te zijn voor toekomstige leiders op het gebied van duurzaamheid. Daar gaan we vast meer van horen!

Onderstaand een greep uit enkele resultaten voor Haarlem Campus start met een nieuwe masteropleiding, en heel de regio mag dat weten

Tags BtC | Duurzaamheid
09-04-2024 Ieder jaar kiest Continews een goed doel uit om gedurende 12 maanden gratis voor te werken. Een gift in de vorm van een Nicheabonnement, waarbij maandelijks proactief media-aandacht wordt gegenereerd. Afgelopen jaar viel de keuze op Made Blue Foundation.
18-01-2024 Univé Noord-Holland is een regionale vestiging van Univé, een Nederlandse verzekeringsmaatschappij die opereert als een coöperatie. Dat doen ze onder andere vanuit twaalf winkels verspreid over Noord-Holland, het Groene Hart en Zwolle. Al sinds 1794 helpt Univé Noord-Holland risico’s te voorkomen, gevolgen te beperken en te verzekeren wat écht nodig is. Karin Groot van Univé Noord-Holland vertelt over hun manier van werken en over de samenwerking met Continews.
24-11-2022 BungalowSpecials, onderdeel van BookerZzz, in 2004 opgericht naar de succesformule van HotelSpecials.nl. Op de vergelijkingssite kunnen mensen eenvoudig bungalows uitzoeken en tegen de laagste prijs boeken. Fredrik Jansson, mede-eigenaar van onder andere BungalowSpecials, vertelt waarom hij Continews ingeschakeld heeft voor het versterken van zijn naamsbekendheid op de Nederlandse markt.
Vorige
Volgende
Wij maken van jouw merk een bron van informatie voor relevante media