Harder vliegen met ervaren mensen

Lenna van den Haak (rechts op de foto) is bij ons als senior PR-adviseur aan de slag gegaan. Met haar journalistieke ervaring van maar liefs 20 jaar weet zij precies wat redacties en mede-journalisten nodig hebben om hun werk goed te doen. En dan Céleste Velthuis… Wat een waardevolle aanvulling van ons team met haar 15 jaar lange bureau ervaring! Als bureau-coördinator heeft ze een onmisbare rol in de organisatie.
Author Casper van Diemen
Date 7 april 2023
Categorie Blogs & Vlogs
Twee nieuwe medewerkers Continews
Date 7 april 2023
Categorie Blogs & Vlogs

Vorige week deelden we een bericht over onze aanstaande uitbreiding naar Duitsland.  Maar ook in Nederland zitten we niet stil: ons team is uitgebreid en hoe! Twee ervaren toppers-in-het-vak hebben ervoor gekozen om Continews nog harder te laten vliegen.

 

Lenna van den Haak (rechts op de foto) is bij ons als senior PR-adviseur aan de slag gegaan. Met haar journalistieke ervaring van maar liefs 20 jaar weet zij precies wat redacties en mede-journalisten nodig hebben om hun werk goed te doen.
En dan Céleste Velthuis… Wat een waardevolle aanvulling van ons team met haar 15 jaar lange bureau ervaring! Als bureau-coördinator heeft ze een onmisbare rol in de organisatie.

Heel fijn, deze uitbreiding van het team. We zijn goed op weg!

Mocht je nou denken, hé, dat Continews lijkt me wel wat, stuur dan een mailtje naar info@continews.nl of bel naar 020-4071052. Wij zoeken mensen met journalistieke ervaring die het leuk vinden om deels vanuit de Haarlemse Cupola XS te werken.

09-04-2024 Ieder jaar kiest Continews een goed doel uit om gedurende 12 maanden gratis voor te werken. Een gift in de vorm van een Nicheabonnement, waarbij maandelijks proactief media-aandacht wordt gegenereerd. Afgelopen jaar viel de keuze op Made Blue Foundation.
18-01-2024 Univé Noord-Holland is een regionale vestiging van Univé, een Nederlandse verzekeringsmaatschappij die opereert als een coöperatie. Dat doen ze onder andere vanuit twaalf winkels verspreid over Noord-Holland, het Groene Hart en Zwolle. Al sinds 1794 helpt Univé Noord-Holland risico’s te voorkomen, gevolgen te beperken en te verzekeren wat écht nodig is. Karin Groot van Univé Noord-Holland vertelt over hun manier van werken en over de samenwerking met Continews.
24-11-2022 BungalowSpecials, onderdeel van BookerZzz, in 2004 opgericht naar de succesformule van HotelSpecials.nl. Op de vergelijkingssite kunnen mensen eenvoudig bungalows uitzoeken en tegen de laagste prijs boeken. Fredrik Jansson, mede-eigenaar van onder andere BungalowSpecials, vertelt waarom hij Continews ingeschakeld heeft voor het versterken van zijn naamsbekendheid op de Nederlandse markt.
Vorige
Volgende
Wij maken van jouw merk een bron van informatie voor relevante media