Heerlijk landelijk nieuws, goed voor mijn ego

Zo, ik wil graag landelijke media voor mijn bedrijf regel dat ff. De meeste organisaties die ons contacten willen landelijke media genereren. Dat is hun primaire vraag. Dus regel je dat?
Author ContiNews
Date 14 juli 2021
Categorie Blogs & Vlogs
05416be7-53d2-4d09-a886-56ba5afe78fckopie-8
Date 14 juli 2021
Categorie Blogs & Vlogs

Zo, ik wil graag landelijke media voor mijn bedrijf regel dat ff.  De meeste organisaties die ons contacten willen landelijke media genereren. Dat is hun primaire vraag. Dus regel je dat? Organisaties moeten zich afvragen in welke media ze willen komen en met wat voor nieuws. Vaak willen organisaties voorpaginanieuws scoren terwijl hun doelgroep andere media met veel meer aandacht volgt. Hoe bedoel je? Nou stel je bouwt bruggen. Dat is het leuk om een artikel te versieren in Algemeen Dagblad. Maar ik dank dat de kans veel groter is op conversie wanner er een inhoudelijk artikel verschijnt in een titel over bruggen. De doelgroep zal het artikel waarschijnlijk lezen met meer aandacht om dat hij of zij hoe dan ook met interesse het blad is gaan lezen. Bereik is superbelangrijk om te effect te komen maar relevantie even goed. Dus relevantie boven ego? Haha. Nou ja ego is ook belangrijk en moeten we ook strelen maar uiteindelijk willen we natuurlijk de doelgroep van een organisatie effectief bereiken. Dat is bereik mooi maar zonder relevantie niet effectief.

Heerlijk landelijk nieuws, goed voor mijn ego

18-01-2024 Univé Noord-Holland is een regionale vestiging van Univé, een Nederlandse verzekeringsmaatschappij die opereert als een coöperatie. Dat doen ze onder andere vanuit twaalf winkels verspreid over Noord-Holland, het Groene Hart en Zwolle. Al sinds 1794 helpt Univé Noord-Holland risico’s te voorkomen, gevolgen te beperken en te verzekeren wat écht nodig is. Karin Groot van Univé Noord-Holland vertelt over hun manier van werken en over de samenwerking met Continews.
24-11-2022 BungalowSpecials, onderdeel van BookerZzz, in 2004 opgericht naar de succesformule van HotelSpecials.nl. Op de vergelijkingssite kunnen mensen eenvoudig bungalows uitzoeken en tegen de laagste prijs boeken. Fredrik Jansson, mede-eigenaar van onder andere BungalowSpecials, vertelt waarom hij Continews ingeschakeld heeft voor het versterken van zijn naamsbekendheid op de Nederlandse markt.
12-10-2022 Foodello is een in Nederland vrij nieuwe online supermarkt. De retailer verkoopt voedsel en huishoudartikelen die niet in de winkelschappen belanden. Bijvoorbeeld vanwege een naderende tenminste-houdbaar-tot datum, een veranderde verpakking, of omdat een product uit het assortiment verdwijnt.
Vorige
Volgende
Wij maken van jouw merk een bron van informatie voor relevante media