Hoe doelgericht ben jij?

Cristiano Ronaldo – wie kent hem niet-, profvoetballer bij Juventus en al meerdere malen bekroond tot voetballer van het jaar. Bekend om zijn scharen, dribbels, fabelachtige acties, meedogenloze vrije trappen en kopgoals waarbij hij boven iedereen uit steek. Fysiek een super atleet.
Author ContiNews
Date 5 september 2019
Categorie Blogs & Vlogs
andrii-leonov-P5nZwlbTngI-unsplash
Date 5 september 2019
Categorie Blogs & Vlogs

Cristiano Ronaldo – wie kent hem niet-, profvoetballer bij Juventus en al meerdere malen bekroond tot voetballer van het jaar. Bekend om zijn scharen, dribbels, fabelachtige acties, meedogenloze vrije trappen en kopgoals waarbij hij boven iedereen uit steek. Fysiek een super atleet. Stéphanie Frappart, behoort tot een van vrouwelijks beste arbiters ter wereld. Floot onlangs Europese Supercup tussen Liverpool en Chelsea, wat een primeur was in de voetbalwereld. En YouTuber Felix Kjellberg -ook wel bekend als PewDiePie – heeft sinds augustus van dit jaar 100 miljoen abonnees en is daarmee de eerste YouTuber die deze mijlpaal heeft gehaald. Wat begon als een hobby is uitgegroeid tot een succes. PewDiePie maakt voornamelijk video’s over games waar hij commentaar op levert terwijl hij ze speelt. Wat hebben deze drie talentvolle mensen met elkaar gemeen behalve het gegeven dat ze steengoed zijn in wat ze doen? … Ze werken alle drie met één doel voor ogen: de beste zijn in wat ze doen! 

Albert Einstein zei ooit: “If you want to live a happy life, tie it to a goal, not to people or things.”

Cristiano Ronaldo bijvoorbeeld; hij had en heeft één doel: de beste voetballer van de wereld worden en blijven! Kun je denken, hij heeft het talent dus het gaat hem makkelijk af…. Maar hij werkt er kei hard voor. Ook al ben je nog zo talentvol, als je niet hard genoeg werkt om jezelf constant te blijven verbeteren, zal je nooit de absolute top bereiken. Zo staat Ronaldo in het leven. Voor hem is het nooit genoeg, traint zichzelf non-stop met de gedachten ‘het kan altijd beter’ en verbetert zichzelf ook. Stéphanie Frappart behoort dan misschien wel tot een van de beste vrouwelijke arbiters ter wereld. Maar hier werkt zij ook hard voor. Als vrouwelijke arbiter moet je dezelfde fysieke eisen voldoen als mannelijke arbiters. Volgens kenners heeft ze ‘een grote emotionele beheersing’, beschikt ze over een topconditie en bereidt zich elke wedstrijd voor door enkele speler te analyseren, zodat ze weet met wie ze in het veld staat. Wat doet PewDiePie als hij geen games aan het spelen is voor zijn werk? Nog meer games spelen, om beter te worden, meer ervaring op te doen met het spel, alles voor de beste video’s. Met als doel; mensen entertainen. Hij vertelde eerder al eens in een interview met Icon Magazine dat hij niet stopt voordat hij zijn doel bereikt heeft. Zijn werklust en ‘positieve’ obsessie zijn belangrijke aspecten voor het succes van zijn Youtube-kanaal. Moraal van dit verhaal: ga eens bij jezelf na hoe doelgericht je bent. Waar wil je naar toe en wat doe je eraan om daar te komen? Er is maar één Ronaldo, Stéphanie of PewDiePie, maar er is ook maar één jij. Hulp nodig met het aanbrengen van structuur om jouw doel op gebied van PR te bereiken? Give me a call! Ik ben namelijk de Stéphanie Frappart van het PR procesmanagement ? Groetjes Els 

18-01-2024 Univé Noord-Holland is een regionale vestiging van Univé, een Nederlandse verzekeringsmaatschappij die opereert als een coöperatie. Dat doen ze onder andere vanuit twaalf winkels verspreid over Noord-Holland, het Groene Hart en Zwolle. Al sinds 1794 helpt Univé Noord-Holland risico’s te voorkomen, gevolgen te beperken en te verzekeren wat écht nodig is. Karin Groot van Univé Noord-Holland vertelt over hun manier van werken en over de samenwerking met Continews.
24-11-2022 BungalowSpecials, onderdeel van BookerZzz, in 2004 opgericht naar de succesformule van HotelSpecials.nl. Op de vergelijkingssite kunnen mensen eenvoudig bungalows uitzoeken en tegen de laagste prijs boeken. Fredrik Jansson, mede-eigenaar van onder andere BungalowSpecials, vertelt waarom hij Continews ingeschakeld heeft voor het versterken van zijn naamsbekendheid op de Nederlandse markt.
12-10-2022 Foodello is een in Nederland vrij nieuwe online supermarkt. De retailer verkoopt voedsel en huishoudartikelen die niet in de winkelschappen belanden. Bijvoorbeeld vanwege een naderende tenminste-houdbaar-tot datum, een veranderde verpakking, of omdat een product uit het assortiment verdwijnt.
Vorige
Volgende
Wij maken van jouw merk een bron van informatie voor relevante media