Hoelang duurt het voordat SEO-activiteiten resultaat opleveren?

Hoger komen binnen Google is voor elke organisatie een waardevolle investering. Hoe je dat doet veranderd per jaar en zoals bij veel onderwerpen leiden er meerdere wegen naar Rome. Meer weten over de manieren hoe je beter gevonden kan worden?
Author ContiNews
Date 6 januari 2022
Categorie Blogs & Vlogs
SEO-1
Date 6 januari 2022
Categorie Blogs & Vlogs

Hoger komen binnen Google is voor elke organisatie een waardevolle investering. Hoe je dat doet veranderd per jaar en zoals bij veel onderwerpen leiden er meerdere wegen naar Rome. Meer weten over de manieren hoe je beter gevonden kan worden? Lees dan mijn eerdere blog: “10 tips om je SEO (organische vindbaarheid) te verbeteren voor 2021”. Maar hoelang duurt het voor deze activiteiten zijn vruchten afwerpt? Hier is lastig antwoord op te geven om dat dit van ontzettend veel factoren afhangt. Volgens Google duurt dit 4 tot 12 maanden en daar ben ik het wel mee eens. Ik hoor je denken: “4 tot 12 maanden? Dat is wel erg lang…” en dat is het ook. Toch is het een lange termijn investering die veel voordelen heeft: 

  1. De positie van jouw website in Google zal niet snel verloren gaan
  2. Google Ad’s worden goedkoper wanneer jij een hogere plek claimt
  3. Je hebt structureel content die je kan delen met jouw doelgroep
  4. Technisch is jouw website in orde (dit is een van de pijlers van Google)
  5. Als je eenmaal bovenaan staat zal het verkeer op je website stijgen

Hulp nodig met het optimaliseren van jouw website of aan de slag gaan met SEO? Neem dan contact met ons op.  Tom Winter 

24-11-2022 BungalowSpecials, onderdeel van BookerZzz, in 2004 opgericht naar de succesformule van HotelSpecials.nl. Op de vergelijkingssite kunnen mensen eenvoudig bungalows uitzoeken en tegen de laagste prijs boeken. Fredrik Jansson, mede-eigenaar van onder andere BungalowSpecials, vertelt waarom hij Continews ingeschakeld heeft voor het versterken van zijn naamsbekendheid op de Nederlandse markt.
12-10-2022 Foodello is een in Nederland vrij nieuwe online supermarkt. De retailer verkoopt voedsel en huishoudartikelen die niet in de winkelschappen belanden. Bijvoorbeeld vanwege een naderende tenminste-houdbaar-tot datum, een veranderde verpakking, of omdat een product uit het assortiment verdwijnt.
08-06-2022 Frank Griekspoor is mede-eigenaar van Griekspoor, een multifunctioneel familiebedrijf in de civiele techniek sinds 1968. De onderneming werkt aan bruggen, grond, weg en water, sport- en speelvoorzieningen en belijning. Dit doet zij voor publieke opdrachtgevers en private partijen. Hij is heel blij met Continews, omdat het bureau hen op professionele wijze laat opvallen in hun bijzondere sector.
Vorige
Volgende
Wij maken van jouw merk een bron van informatie voor relevante media