In gesprek met Lenna

Lenna v/d Haak is begin maart begonnen bij Continews als senior PR-adviseur. Welkom Lenna, vertel eens iets over jezelf
Author Casper van Diemen
Date 13 maart 2023
Categorie Blogs & Vlogs
Blogs-4
Date 13 maart 2023
Categorie Blogs & Vlogs

Wat leuk dat je op mijn voorstelrondje kijkt! Mijn naam is Lenna van den Haak, ik ben 42 jaar en woon met mijn zoontje van 11 in het prachtige pittoreske Zandvoort. Sinds maart 2023 ben ik werkzaam als Senior pr-adviseur.

 

Hiervoor heb ik jarenlang gewerkt als journalist/redacteur en contentregisseur voor regionale- en lokale kranten, nieuwswebsites en socials. Een ontzettend leuke en afwisselende baan, waarin ik met het schrijven van reportages, nieuwsberichten en verhalen helemaal mijn ei kwijt kon. Het allerleukste is toch wel het spreken van mensen en vooral het luisteren naar ‘hun verhalen’. En aan mij de eer om dit zo goed mogelijk te verwoorden en uit te werken tot een mooi artikel.

 

Op deze manier heb ik de afgelopen jaren veel mooie mensen gesproken. Dit resulteert in een groot netwerk waar ik te allen tijde uit kan putten. En dat is voor mij ook een reden om aan de andere kant van het medialandschap te werken. Hoe leuk is het om mooie verhalen, interessant nieuws en leuke reportages te pitchen bij journalisten? Ik ben het verlengstuk van bedrijven en instellingen die maatschappelijk betrokken zijn.

 

Mijn doel bij Continews is om zoveel mogelijk klanten op een positieve manier in de media te krijgen. En dat is precies wat bij mij past. Positief ingesteld zijn, het glas zie ik altijd halfvol en zelfs iets negatiefs kunnen we omzetten naar iets positiefs. Meedenken over onderwerpen, creatief zoeken naar interessante nieuwshaakjes of het uitpluizen van waardevolle data is voor mij een kolfje naar mijn hand.

 

Continews is een bedrijf wat bij mij past. Omdat we met een klein team werken, is het dynamisch en moet je zorgen dat je van alles up to date bent. We zijn hecht, betrokken en werken met een lach op ons gezicht. Teamwork makes the dream work, zo voelt het hier ook echt. Niet alleen binnen Continews maar ook met de klanten, journalisten en communicatiemedewerkers met wie wij nauw samenwerken. Met elkaar zorgen we voor waardevolle resultaten! Ben je nieuwsgierig geworden naar hoe ik te werk ga? Schroom dan niet en e-mail of bel mij. Dan vertel ik graag iets meer over mezelf en hoe ik jou verder van dienst kan zijn.

18-01-2024 Univé Noord-Holland is een regionale vestiging van Univé, een Nederlandse verzekeringsmaatschappij die opereert als een coöperatie. Dat doen ze onder andere vanuit twaalf winkels verspreid over Noord-Holland, het Groene Hart en Zwolle. Al sinds 1794 helpt Univé Noord-Holland risico’s te voorkomen, gevolgen te beperken en te verzekeren wat écht nodig is. Karin Groot van Univé Noord-Holland vertelt over hun manier van werken en over de samenwerking met Continews.
24-11-2022 BungalowSpecials, onderdeel van BookerZzz, in 2004 opgericht naar de succesformule van HotelSpecials.nl. Op de vergelijkingssite kunnen mensen eenvoudig bungalows uitzoeken en tegen de laagste prijs boeken. Fredrik Jansson, mede-eigenaar van onder andere BungalowSpecials, vertelt waarom hij Continews ingeschakeld heeft voor het versterken van zijn naamsbekendheid op de Nederlandse markt.
12-10-2022 Foodello is een in Nederland vrij nieuwe online supermarkt. De retailer verkoopt voedsel en huishoudartikelen die niet in de winkelschappen belanden. Bijvoorbeeld vanwege een naderende tenminste-houdbaar-tot datum, een veranderde verpakking, of omdat een product uit het assortiment verdwijnt.
Vorige
Volgende
Wij maken van jouw merk een bron van informatie voor relevante media