International Hotel Capital Partners (IHCP) kiest Continews voor PR

Amsterdam, 13 september 2022 – Het Nederlandse hotelmanagementbedrijf IHCP gaat samenwerken met PR-bureau Continews. Hiermee zet de onderneming actief in op het genereren van free publicity.
Author Casper van Diemen
Date 13 september 2022
Categorie Continews in de Media, Persberichten, Referenties
hotel
Date 13 september 2022
Categorie Continews in de Media, Persberichten, Referenties

International Hotel Capital Partners (IHCP) is een Nederlands hotelmanagementbedrijf. Alle hotels van IHCP hebben een franchiseovereenkomst met de International Global Brands van Marriott International en Accor. Onder IHCP vallen Moxy Amsterdam Airport, Renaissance Amsterdam Airport, Moxy the Hague, Residence Inn by Marriott the Hague en Mercure Amersfoort.

 

 

Meer public relations = meer business
“De hospitality-industrie is erg competitief. In zo’n markt is het nu meer dan ooit nodig om vaker en beter publiciteit te genereren voor onze hotels”, zegt Annemarie van den Berg, Director of Sales van IHCP. “We zien uit naar de concrete samenwerking. Met hun jarenlange ervaring en praktische instelling is Continews voor ons dé PR-partner. Bovendien hebben zij veel goede referenties in onze branche.”

 

 

Maandelijks in de media
Casper van Diemen, eigenaar van Continews: “Ik ben vereerd en trots om voor IHCP te mogen gaan werken. We zijn er honderd procent zeker van dat onze samenwerking elke maand mooie resultaten gaat opleveren.”

 

 

Noot voor de redactie (niet voor publicatie)
Heeft u vragen naar aanleiding van dit bericht of heeft u interesse in een interview met Annemarie van den Berg? Neem dan contact op met Puck Peters via www.continews.nl/contact.

 

 

Over Continews
Continews is een gepassioneerd bedrijf. Met veel enthousiasme werken we aan verhalen van opdrachtgevers om elke maand een verhaal naar buiten te brengen. We zijn gefocust op de maandelijkse resultaten en zijn analytisch ingesteld, we zetten onderzoeksresultaten en eigen data gemakkelijk om in effectieve PR.

 

 

International Hotel Capital Partners
IHCP is een Nederlands hotelmanagementbedrijf. Alle hotels hebben een franchiseovereenkomst met de International Global Brands van Marriott International en Accor. Onder IHCP vallen Moxy Amsterdam Airport, Renaissance Amsterdam Airport, Moxy the Hague, Residence Inn by Marriott the Hague en Mercure Amersfoort.

 

Onderstaand een greep uit enkele resultaten voor International Hotel Capital Partners (IHCP) kiest Continews voor PR

Tags BtB | BtC | Hotellerie / MICE
09-04-2024 Ieder jaar kiest Continews een goed doel uit om gedurende 12 maanden gratis voor te werken. Een gift in de vorm van een Nicheabonnement, waarbij maandelijks proactief media-aandacht wordt gegenereerd. Afgelopen jaar viel de keuze op Made Blue Foundation.
18-01-2024 Univé Noord-Holland is een regionale vestiging van Univé, een Nederlandse verzekeringsmaatschappij die opereert als een coöperatie. Dat doen ze onder andere vanuit twaalf winkels verspreid over Noord-Holland, het Groene Hart en Zwolle. Al sinds 1794 helpt Univé Noord-Holland risico’s te voorkomen, gevolgen te beperken en te verzekeren wat écht nodig is. Karin Groot van Univé Noord-Holland vertelt over hun manier van werken en over de samenwerking met Continews.
24-11-2022 BungalowSpecials, onderdeel van BookerZzz, in 2004 opgericht naar de succesformule van HotelSpecials.nl. Op de vergelijkingssite kunnen mensen eenvoudig bungalows uitzoeken en tegen de laagste prijs boeken. Fredrik Jansson, mede-eigenaar van onder andere BungalowSpecials, vertelt waarom hij Continews ingeschakeld heeft voor het versterken van zijn naamsbekendheid op de Nederlandse markt.
Vorige
Volgende
Wij maken van jouw merk een bron van informatie voor relevante media