International Hotel Capital Partners opent twee nieuwe hotels in omgebouwde kantoorruimten

De Muzentoren in het centrum van Den Haag is van een kantoorruimte verbouwd naar hotelruimte. Vanaf 22 augustus zullen daar twee hotels hun deuren openen.
Author Els Kaptijn
Date 18 augustus 2022
Categorie Blogs & Vlogs
Sector MICE
Continu media voor... (2)
Date 18 augustus 2022
Categorie Blogs & Vlogs
Sector MICE

De opening van een nieuw hotel is een goed haakje om nieuws van te maken. Wanneer een voormalig kantoorgebouw op milieuvriendelijke manier omgebouwd wordt naar twee hotels, is dit zeker nieuwswaardig. Dit nieuws leverde voor onze nieuwe klant International Hotel Capital Partners veel publiciteit op.

 

De Muzentoren in Den Haag is door International Hotel Capital Partners compleet onder handen genomen en op een milieuvriendelijke manier omgebouwd naar twee hotels. De hotels vallen onder de merknamen van Marriott International: Moxy en Residence Inn. Op 22 augustus zullen zij haar deuren openen.

Het bericht over deze verbouwing en de opening van de twee hotels is terug te lezen op onder andere het AD.nl, NU.nl, Congres Wereld en Hospitality Management, Events.nl, Haagsdagblad, Vastgoedjournaal en Meeting Magazine.

Wil jij met jouw organisatie ook inspelen op lokale en/of vakmedia? Lees dan meer informatie over het Continews Niche abonnement.

Tags BtB | BtC | Hotellerie / MICE | Travel
24-11-2022 BungalowSpecials, onderdeel van BookerZzz, in 2004 opgericht naar de succesformule van HotelSpecials.nl. Op de vergelijkingssite kunnen mensen eenvoudig bungalows uitzoeken en tegen de laagste prijs boeken. Fredrik Jansson, mede-eigenaar van onder andere BungalowSpecials, vertelt waarom hij Continews ingeschakel heeft voor het versterken van de naamsbekendheid op de Nederlandse markt.
12-10-2022 Foodello is een in Nederland vrij nieuwe online supermarkt. De retailer verkoopt voedsel en huishoudartikelen die niet in de winkelschappen belanden. Bijvoorbeeld vanwege een naderende tenminste-houdbaar-tot datum, een veranderde verpakking, of omdat een product uit het assortiment verdwijnt.
08-06-2022 Frank Griekspoor is mede-eigenaar van Griekspoor, een multifunctioneel familiebedrijf in de civiele techniek sinds 1968. De onderneming werkt aan bruggen, grond, weg en water, sport- en speelvoorzieningen en belijning. Dit doet zij voor publieke opdrachtgevers en private partijen. Hij is heel blij met Continews, omdat het bureau hen op professionele wijze laat opvallen in hun bijzondere sector.
Vorige
Volgende
Wij maken van jouw merk een bron van informatie voor relevante media