MultiBel

Multibel uit Den Bosch levert een geavanceerd alarmeringssysteem voor onder andere zorginstellingen, ziekenhuizen, gemeentes, kantoren en onderwijsinstellingen en Accountmanager Jens Beerkens legt het als volgt uit: “Wat wij leveren is een oproepsysteem voor calamiteiten. Het is begonnen in de ziekenhuiswereld. Vervolgens hebben we er een app bij gebouwd, waarmee instanties eenvoudig en snel gebruikers kunnen alarmeren in het geval van calamiteiten. Met ons systeem kunnen organisaties alarmeren, informeren en communiceren ineen.”
Author ContiNews
Date 14 april 2022
Categorie Referenties
Name Jens Beerkens
Jens-Beerkens-1
Jens-Beerkens-1
Date 14 april 2022
Categorie Referenties
Name Jens Beerkens

Met hulp van Continews de media bereiken
Multibel werkt sinds medio 2021 met Continews, toen het bedrijf besefte dat het tijd werd om met een PR-bureau te gaan werken. “Daarvoor probeerden we zelf PR te doen. Dat kwam echter maar niet van de grond. We wisten steeds niet tot de pers door te dringen en kwamen maar niet in de media. Sinds we met Continews samenwerken gaat dat juist erg goed, en worden er uitgebreid artikelen over ons gepubliceerd.”

 

Altijd ‘in the lead’
Jens is ook tevreden met Continews omdat de samenwerking met de accountmanager op rolletjes loopt: “Die samenwerking verloopt heel prettig. We plannen regelmatig afspraken in om te brainstormen. Telkens als we een nieuw onderwerp hebben, dan lever ik de informatie. Daarna zorgt hij dat er een artikel klaarstaat, wat vervolgens doorgestuurd wordt naar de perslijst. Onze accountmanager bij Continews neemt altijd het initiatief, om het in het Engels te zeggen: hij is altijd ‘in the lead’.”

 

Strategie afhankelijk van het item
Bij elk artikel wordt ook vooraf afgesproken hoe dit het beste gepresenteerd kan worden: “Het is afhankelijk van het artikel welke media we moeten aanschrijven, soms hebben we nieuws dat meer techniekgericht is, en soms hebben we juist nieuws dat meer zorggericht is. We kijken dus per item hoe we het willen aanpakken.”

 

Een bereik van een miljoen
Gevraagd om een voorbeeld van een artikel dat het erg goed gedaan heeft, hoeft Jens niet lang na te denken: “In oktober boden wij als eerste partij in Nederland een draadloze cloud-gebaseerde ontruimingsinstallatie aan. Dit nieuws werd groot opgepikt met een totaal mediabereik van wel een miljoen. In ons eigen overzicht op de Continews-site zagen we echt een grote piek die maand. We hebben daarnaast ook andere meer technische items gehad, waar we misschien niet zo’n groot totaalbereik hadden, maar die wel door tien verschillende technisch gespecialiseerde media opgepikt werden. Dat is ook belangrijk natuurlijk”. Dankzij de samenwerking met Continews gaat het Multibel dus qua PR zowel in kwantitatief als in kwalitatief opzicht voor de wind.

Wat betreft Multibels PR-ambities voor de toekomst wil Jens het volgende kwijt: “Momenteel willen we vooral de vakmedia bereiken, maar het is onze ambitie om binnenkort ook landelijke media te bereiken.” Ook dat plan zal Continews graag laten uitkomen.

 

Wat doet MultiBel?
MultiBel biedt een alarmeringsoplossing waarmee bedrijven sneller kunnen reageren op kritische gebeurtenissen, mensen sneller in veiligheid gebracht worden en continuïteit gewaarborgd is. Klanten gebruiken MultiBel o.a. bij de BHV, brand, ontruimingen, storingen, IT problemen, agressie. MultiBel kan calamiteiten niet voorkomen, maar wel helpen om schade te beperken.

 

Wat willen we voor hen realiseren?
Op maandelijkse basis realiseren wij gemiddeld tussen de 5-7 resultaten in vak gerelateerde media. Denk hierbij aan facilitaire media, Tech media en beveiligingsmedia.

 

Jouw organisatie ook constant in de media?

MultiBel maakt gebruik van Continews Niche.

Onderstaand een greep uit enkele resultaten voor MultiBel

18-01-2024 Univé Noord-Holland is een regionale vestiging van Univé, een Nederlandse verzekeringsmaatschappij die opereert als een coöperatie. Dat doen ze onder andere vanuit twaalf winkels verspreid over Noord-Holland, het Groene Hart en Zwolle. Al sinds 1794 helpt Univé Noord-Holland risico’s te voorkomen, gevolgen te beperken en te verzekeren wat écht nodig is. Karin Groot van Univé Noord-Holland vertelt over hun manier van werken en over de samenwerking met Continews.
24-11-2022 BungalowSpecials, onderdeel van BookerZzz, in 2004 opgericht naar de succesformule van HotelSpecials.nl. Op de vergelijkingssite kunnen mensen eenvoudig bungalows uitzoeken en tegen de laagste prijs boeken. Fredrik Jansson, mede-eigenaar van onder andere BungalowSpecials, vertelt waarom hij Continews ingeschakeld heeft voor het versterken van zijn naamsbekendheid op de Nederlandse markt.
12-10-2022 Foodello is een in Nederland vrij nieuwe online supermarkt. De retailer verkoopt voedsel en huishoudartikelen die niet in de winkelschappen belanden. Bijvoorbeeld vanwege een naderende tenminste-houdbaar-tot datum, een veranderde verpakking, of omdat een product uit het assortiment verdwijnt.
Vorige
Volgende
Wij maken van jouw merk een bron van informatie voor relevante media