Na een groot succes in Nederland breidt Foodello zich uit in België

Onze klant Foodello boekt groot succes in Nederland met het verkopen van vervallen producten. Foodello is klaar voor Vlaanderen! Dit nieuws leverde een aantal mooie publicaties op! 
Author Puck Peters
Date 19 oktober 2022
Categorie Klanten in de media
foodello_Post
Date 19 oktober 2022
Categorie Klanten in de media

Onze klant Foodello boekt groot succes in Nederland met het verkopen van vervallen producten. Foodello is klaar voor Vlaanderen! Dit nieuws leverde een aantal mooie publicaties op!

 

Sinds een jaar is van origine de Finse discountsupermarkt actief op Nederlandse bodem. Uiteraard met resultaat, tot op heden heeft een deel van de nederlanders ervoor gezorgd dat er zo’n 7,500,000 kg de prullenbak heeft vermeden en alsnog bij de consument is terechtgekomen. Dit succes heeft zich sinds kort mogen uitbreiden naar de Belgische markt want ook daar wil Foodello een steentje bijdragen in de verspilling van voedsel. Waar de consument dit negen van de tien keer vooral inkoopt om geen dief te zijn van zijn/ haar portemonnee. Hoe dan ook, vervallen producten zullen binnenkort óók in België worden gered dankzij Foodello.

 

In de media

Nu Foodello ook haar producten in Vlaanderen verkoopt blijft de media zeker niet achter met het publiceren van dit nieuws, zowel online als offline resultaten zijn zichtbaar. Onder anderen: Distrifood, Nieuwsblad BE, hln BE, tijd BE en made-in BE schreven over de Finse supermarkt in Vlaanderen.

 

 

Lees dan meer informatie over het Continews Landelijk abonnement.

Tags BtC | Duurzaamheid | e-commerce
24-11-2022 BungalowSpecials, onderdeel van BookerZzz, in 2004 opgericht naar de succesformule van HotelSpecials.nl. Op de vergelijkingssite kunnen mensen eenvoudig bungalows uitzoeken en tegen de laagste prijs boeken. Fredrik Jansson, mede-eigenaar van onder andere BungalowSpecials, vertelt waarom hij Continews ingeschakel heeft voor het versterken van de naamsbekendheid op de Nederlandse markt.
12-10-2022 Foodello is een in Nederland vrij nieuwe online supermarkt. De retailer verkoopt voedsel en huishoudartikelen die niet in de winkelschappen belanden. Bijvoorbeeld vanwege een naderende tenminste-houdbaar-tot datum, een veranderde verpakking, of omdat een product uit het assortiment verdwijnt.
08-06-2022 Frank Griekspoor is mede-eigenaar van Griekspoor, een multifunctioneel familiebedrijf in de civiele techniek sinds 1968. De onderneming werkt aan bruggen, grond, weg en water, sport- en speelvoorzieningen en belijning. Dit doet zij voor publieke opdrachtgevers en private partijen. Hij is heel blij met Continews, omdat het bureau hen op professionele wijze laat opvallen in hun bijzondere sector.
Vorige
Volgende
Wij maken van jouw merk een bron van informatie voor relevante media