Nieuw teamlid: welkom Ilse!

Hi, mijn naam is Ilse. Sinds kort versterk ik het team van Continews als PR-ondersteuner. Ik woon in de mooie stad Haarlem en volg momenteel de studie Human Resource Management. Met een sterke basis in HR, ben ik enthousiast om mijn horizon te verbreden en mijn passie voor communicatie en PR te benutten
Author jeroen
Date 1 februari 2024
Categorie Blogs & Vlogs
WhatsApp Image 2024-02-01 at 10.58.02
Date 1 februari 2024
Categorie Blogs & Vlogs

Hi, mijn naam is Ilse. Sinds kort versterk ik het team van Continews als PR-ondersteuner. Ik woon in de mooie stad Haarlem en volg momenteel de studie Human Resource Management. Met een sterke basis in HR, ben ik enthousiast om mijn horizon te verbreden en mijn passie voor communicatie en PR te benutten.

 

Hiervoor heb ik gewerkt bij een Activatiemarketingbureau, dit was een leuke en afwisselende baan. Hier heb ik mijn communicatieve vaardigheden verder ontwikkeld door doelgericht contact met klanten, interne teamleden en externe teamleden. Daarnaast heb ik doorzettingsvermogen goed ontwikkeld. Ik ben niet bang om uitdagingen aan te gaan en wil altijd mijn doelen bereiken. 

 Nu even iets persoonlijks, ik ben 22 jaar oud en in mijn vrije tijd speel ik padel en hou ik van snowboarden. Het liefst doe ik dat in de verse sneeuw in Oostenrijk, waar ook als skilerares heb gewerkt. Maar voorlopig houd ik het bij de indoorskibaan in Amsterdam. Daarnaast vind ik het leuk om te koken en samen met vrienden en familie van maaltijden te genieten. 

 

Met mijn kennis, nieuwsgierigheid en gedrevenheid sta ik klaar om mijn collega’s te ondersteunen. Ik kijk uit naar de samenwerking met het team. Samen streven we naar mooie resultaten voor onze opdrachtgevers.

18-01-2024 Univé Noord-Holland is een regionale vestiging van Univé, een Nederlandse verzekeringsmaatschappij die opereert als een coöperatie. Dat doen ze onder andere vanuit twaalf winkels verspreid over Noord-Holland, het Groene Hart en Zwolle. Al sinds 1794 helpt Univé Noord-Holland risico’s te voorkomen, gevolgen te beperken en te verzekeren wat écht nodig is. Karin Groot van Univé Noord-Holland vertelt over hun manier van werken en over de samenwerking met Continews.
24-11-2022 BungalowSpecials, onderdeel van BookerZzz, in 2004 opgericht naar de succesformule van HotelSpecials.nl. Op de vergelijkingssite kunnen mensen eenvoudig bungalows uitzoeken en tegen de laagste prijs boeken. Fredrik Jansson, mede-eigenaar van onder andere BungalowSpecials, vertelt waarom hij Continews ingeschakeld heeft voor het versterken van zijn naamsbekendheid op de Nederlandse markt.
12-10-2022 Foodello is een in Nederland vrij nieuwe online supermarkt. De retailer verkoopt voedsel en huishoudartikelen die niet in de winkelschappen belanden. Bijvoorbeeld vanwege een naderende tenminste-houdbaar-tot datum, een veranderde verpakking, of omdat een product uit het assortiment verdwijnt.
Vorige
Volgende
Wij maken van jouw merk een bron van informatie voor relevante media