Nieuwe samenwerking Enie.nl en Continews

Aanbieder van zonne-energie Enie.nl gaat een samenwerking aan met PR-bureau Continews. De samenwerking richt zich op het proactief creëren van free publicity. Enie.nl werd in 2013 opgericht door de broers Patrick en Milan van der Meulen met één doel: zonne-energie voor iedereen beschikbaar maken. Inmiddels zijn zij uitgegroeid tot een van de koplopers in de Nederlandse zonne-energiemarkt.
Author ContiNews
Date 12 april 2022
Categorie Continews in de Media
Schermafbeelding 2022-07-14 om 14.27.23
Date 12 april 2022
Categorie Continews in de Media
Tags BtB | BtC | Duurzaamheid
09-04-2024 Ieder jaar kiest Continews een goed doel uit om gedurende 12 maanden gratis voor te werken. Een gift in de vorm van een Nicheabonnement, waarbij maandelijks proactief media-aandacht wordt gegenereerd. Afgelopen jaar viel de keuze op Made Blue Foundation.
18-01-2024 Univé Noord-Holland is een regionale vestiging van Univé, een Nederlandse verzekeringsmaatschappij die opereert als een coöperatie. Dat doen ze onder andere vanuit twaalf winkels verspreid over Noord-Holland, het Groene Hart en Zwolle. Al sinds 1794 helpt Univé Noord-Holland risico’s te voorkomen, gevolgen te beperken en te verzekeren wat écht nodig is. Karin Groot van Univé Noord-Holland vertelt over hun manier van werken en over de samenwerking met Continews.
24-11-2022 BungalowSpecials, onderdeel van BookerZzz, in 2004 opgericht naar de succesformule van HotelSpecials.nl. Op de vergelijkingssite kunnen mensen eenvoudig bungalows uitzoeken en tegen de laagste prijs boeken. Fredrik Jansson, mede-eigenaar van onder andere BungalowSpecials, vertelt waarom hij Continews ingeschakeld heeft voor het versterken van zijn naamsbekendheid op de Nederlandse markt.
Vorige
Volgende
Wij maken van jouw merk een bron van informatie voor relevante media