Ondersteuning nodig op het gebied van PR, marketing en communicatie ?

Beter vindbaar en beter zichtbaar zijn dat wil toch elke ondernemer. PR, marketing en communicatie spelen hier een hele belangrijke rol in. Welke middelen en welke boodschap het beste werkt bij jouw doelgroep komen allemaal naar voren bij het ontwikkelen van een marketing- en communicatiestrategie.
Author ContiNews
Date 28 september 2021
Categorie Blogs & Vlogs
blog-visualisatie-3
Date 28 september 2021
Categorie Blogs & Vlogs

Beter vindbaar en beter zichtbaar zijn dat wil toch elke ondernemer. PR, marketing en communicatie spelen hier een hele belangrijke rol in. Welke middelen en welke boodschap het beste werkt bij jouw doelgroep komen allemaal naar voren bij het ontwikkelen van een marketing- en communicatiestrategie. Wij zien dagelijks hoe lastig het is voor ondernemers om tijd vrij te maken om te werken aan hun eigen marketing- en communicatie. Daarom kunnen wij dit voor jouw organisatie uit handen nemen, of wij kunnen jouw medewerker(s) bijscholen op het gebied van PR, marketing en communicatie. Benut alle capaciteiten Ik kan een uitgebreide toelichting geven over waarom wij voor jou je PR en communicatiewerkzaamheden uit handen kunnen nemen, maar wellicht vind je het leuker om een aantal van onze referentiecases te lezen. Die vind je hier: cases. Ook kunnen wij jouw medewerker(s) bij- en omscholen. Voordeel hiervan is dat je alle capaciteiten benut. Stel dat je iemand hebt aangenomen voor de administratie, maar diegene is ook heel goed in marketing: wat let je om hem wat extra uren op marketing te laten draaien als diegene anders stilzit? Dit is niet alleen beter voor jouw organisatie, maar ook voor je personeel. Door deze medewerker wat meer werk te geven, zit diegene lekkerder in zijn vel, want zijn of haar capaciteiten worden aangesproken en beter benut. Recent heb ik een blog geschreven waarin ik drie voordelen van het bij- en omscholen van medewerkers verder toelicht. Je leest ‘m hier. Nieuwsgierig geworden naar dit ‘Zelf doen’ traject? Neem gerust contact met ons op. Groetjes Els. 

24-11-2022 BungalowSpecials, onderdeel van BookerZzz, in 2004 opgericht naar de succesformule van HotelSpecials.nl. Op de vergelijkingssite kunnen mensen eenvoudig bungalows uitzoeken en tegen de laagste prijs boeken. Fredrik Jansson, mede-eigenaar van onder andere BungalowSpecials, vertelt waarom hij Continews ingeschakeld heeft voor het versterken van zijn naamsbekendheid op de Nederlandse markt.
12-10-2022 Foodello is een in Nederland vrij nieuwe online supermarkt. De retailer verkoopt voedsel en huishoudartikelen die niet in de winkelschappen belanden. Bijvoorbeeld vanwege een naderende tenminste-houdbaar-tot datum, een veranderde verpakking, of omdat een product uit het assortiment verdwijnt.
08-06-2022 Frank Griekspoor is mede-eigenaar van Griekspoor, een multifunctioneel familiebedrijf in de civiele techniek sinds 1968. De onderneming werkt aan bruggen, grond, weg en water, sport- en speelvoorzieningen en belijning. Dit doet zij voor publieke opdrachtgevers en private partijen. Hij is heel blij met Continews, omdat het bureau hen op professionele wijze laat opvallen in hun bijzondere sector.
Vorige
Volgende
Wij maken van jouw merk een bron van informatie voor relevante media