Onderwijsinstelling Haarlem Campus kiest Continews voor PR

Haarlem Campus heeft een overeenkomst gesloten met PR-bureau Continews om structureel en langdurig samen te werken op het gebied van public relations. Hoofdreden voor deze keuze is de jarenlange ervaring en het grote netwerk van contacten bij nationale, regionale en branchemedia van het bureau.
Author Puck Peters
Date 21 maart 2023
Categorie Persberichten
2163-10d328103fc9bb7182dca7d9a7485af7
Date 21 maart 2023
Categorie Persberichten

Haarlem Campus heeft een overeenkomst gesloten met PR-bureau Continews om structureel en langdurig samen te werken op het gebied van public relations. Hoofdreden voor deze keuze is de jarenlange ervaring en het grote netwerk van contacten bij nationale, regionale en branchemedia van het bureau.

 

Haarlem Campus is een internationale onderwijsinstelling gevestigd in de Koepel in Haarlem. Momenteel biedt men vier Engelstalige Bachelor of Science-opleidingen aan, namelijk: Applied sustainability management; Business psychology; Creative media; en Digital transformation management.

 

Meer bekendheid naam en inhoud

Timo Timmerman, directeur Haarlem Campus: “Als relatief nieuwe speler op de Nederlandse en internationale onderwijsmarkt bouwen wij op dit moment aan grotere naamsbekendheid en aan onze reputatie als innovatief opleidingsinstituut. De unieke aanpak, uitgebreide kennis en jarenlange ervaring van Continews zijn voor ons essentieel om dit te realiseren.”

 

Internationale studenten

Casper van Diemen, eigenaar van Continews: “Ik ben er trots op dat wij voor Haarlem Campus mogen werken. Er is veel te doen rondom de hoeveelheid internationale studenten die in Nederland willen studeren. Haarlem Campus speelt hier goed op in heeft hier een mooi verhaal bij. Dit verhaal gaan we actief delen met media. Dit jaar studeren er bij Haarlem Campus studenten uit 22 landen. Het is een zeer inclusieve organisatie en ook daar zitten meerdere mooie verhalen in. Binnenkort gaat nog de nieuwe huisvesting voor de studenten open. Een unieke kans in Nederland voor studenten waarbij wonen en studeren wordt gecombineerd. Nieuws zat dus en laat de journalisten en hun vragen maar komen.”

 

Tags BtB
24-11-2022 BungalowSpecials, onderdeel van BookerZzz, in 2004 opgericht naar de succesformule van HotelSpecials.nl. Op de vergelijkingssite kunnen mensen eenvoudig bungalows uitzoeken en tegen de laagste prijs boeken. Fredrik Jansson, mede-eigenaar van onder andere BungalowSpecials, vertelt waarom hij Continews ingeschakeld heeft voor het versterken van zijn naamsbekendheid op de Nederlandse markt.
12-10-2022 Foodello is een in Nederland vrij nieuwe online supermarkt. De retailer verkoopt voedsel en huishoudartikelen die niet in de winkelschappen belanden. Bijvoorbeeld vanwege een naderende tenminste-houdbaar-tot datum, een veranderde verpakking, of omdat een product uit het assortiment verdwijnt.
08-06-2022 Frank Griekspoor is mede-eigenaar van Griekspoor, een multifunctioneel familiebedrijf in de civiele techniek sinds 1968. De onderneming werkt aan bruggen, grond, weg en water, sport- en speelvoorzieningen en belijning. Dit doet zij voor publieke opdrachtgevers en private partijen. Hij is heel blij met Continews, omdat het bureau hen op professionele wijze laat opvallen in hun bijzondere sector.
Vorige
Volgende
Wij maken van jouw merk een bron van informatie voor relevante media