Our ability to live is what is at stake

Inmiddels heeft Soly in Nederland bij meer dan 30.000 klanten zonnepanelen geïnstalleerd. Op de momenten dat de energieprijzen laag of negatief zijn, wekken zij juist stroom op en kunnen dus niet profiteren van de voordelen van een dynamisch energiecontract. Om deze reden introduceert het bedrijf de Soly Brain®. Een slim energiemanagementsysteem dat ervoor zorgt dat de zonnepanelen automatisch worden uitgeschakeld als de stroomprijs negatief is. Op deze wijze kunnen ook eigenaren van zonnepanelen geld verdienen met dynamische energie. Het systeem zorgt daarnaast voor slimme aansturing van de thuisbatterij en laadpaal, zodat op gunstige momenten ook de thuisbatterij en elektrische auto volgeladen worden. Van der Meulen: “We zijn enorm blij dat we ook eigenaren van zonnepanelen kunnen laten profiteren van dynamische energie. Zij kunnen hierdoor een extra besparing realiseren terwijl ze direct het energienet ontlasten.”
Author Casper van Diemen
Date 5 juli 2023
Categorie Blogs & Vlogs, Klanten in de media
Soly bestaat 10 jaar en start met verkoop dynamische energie
Date 5 juli 2023
Categorie Blogs & Vlogs, Klanten in de media

 

Our ability to live is what is at stake

 

De klimaatbroers. Ze zijn nu 10 jaar onderweg in zonne-energie en wat heb ik een waardering voor deze mannen. Van jongs af aan maken ze zich zorgen over het klimaat en willen ze ‘iets’ hierin betekenen. Ze schreven Al Gore aan met de vraag of hij hen kon helpen en… dat deed hij!
Lang verhaal kort: hun bedrijf Soly ontstond met een paar post-its op de muur en is inmiddels uitgegroeid tot een corporate die actief is in vijf landen.

 

Afgelopen vrijdag was het tijd voor een feestje. En wat voor één! In het spectaculaire Forum Groningen werd het 10-jarige jubileum groots gevierd.
Ook namen Patrick van der Meulen en Milan van der Meulen hun gasten mee in hun toekomstplannen, zoals de verkoop van dynamische energiecontracten later dit jaar. Gekoppeld aan een intelligent energiemanagementsysteem, waardoor er meer balans ontstaat op het energienet.

 

Waar ik ook met veel plezier naar gekeken heb, is de dynamiek binnen het MT. De interactie en sfeer waren zo goed dat het leek alsof Anastasia DellisDr. Alexander BrunstCédric BeerisErika le Roux CA(SA) al jaren met elkaar samenwerken. Wat niet zo is; dit MT is pas recent zo gevormd.

 

Dit bedrijf gaat als een zonnetje en wat geeft het een hoop energie om met deze gedreven mensen samen te werken.

 

Wil je al het nieuws over Soly volgen, kijk dan hier: https://press.soly.nl (klik op ‘volg’ om op de perslijst te komen).

 

For international press: https://lnkd.in/eTCeWW9R

 

Ik wens jullie een stralende dag toe!

 

CasPR, nieuwsmaker

Onderstaand een greep uit enkele resultaten voor Our ability to live is what is at stake

Tags BtB | BtC | Duurzaamheid
09-04-2024 Ieder jaar kiest Continews een goed doel uit om gedurende 12 maanden gratis voor te werken. Een gift in de vorm van een Nicheabonnement, waarbij maandelijks proactief media-aandacht wordt gegenereerd. Afgelopen jaar viel de keuze op Made Blue Foundation.
18-01-2024 Univé Noord-Holland is een regionale vestiging van Univé, een Nederlandse verzekeringsmaatschappij die opereert als een coöperatie. Dat doen ze onder andere vanuit twaalf winkels verspreid over Noord-Holland, het Groene Hart en Zwolle. Al sinds 1794 helpt Univé Noord-Holland risico’s te voorkomen, gevolgen te beperken en te verzekeren wat écht nodig is. Karin Groot van Univé Noord-Holland vertelt over hun manier van werken en over de samenwerking met Continews.
24-11-2022 BungalowSpecials, onderdeel van BookerZzz, in 2004 opgericht naar de succesformule van HotelSpecials.nl. Op de vergelijkingssite kunnen mensen eenvoudig bungalows uitzoeken en tegen de laagste prijs boeken. Fredrik Jansson, mede-eigenaar van onder andere BungalowSpecials, vertelt waarom hij Continews ingeschakeld heeft voor het versterken van zijn naamsbekendheid op de Nederlandse markt.
Vorige
Volgende
Wij maken van jouw merk een bron van informatie voor relevante media