PR-abonnement gaat verder als Continews B.V.

Het merk PR-abonnement, een bedrijfsonderdeel van Van Diemen PR, gaat per 2 januari verder als Continews B.V. Het bedrijf specialiseert zich met deze stap verder in het op maandelijkse basis creëren van free publicity voor organisaties als Vliegtickets.nl, dé VakantieDiscounter, EKO4Petz, Griekspoor en Accor. 
Author ContiNews
Date 9 februari 2020
Categorie Continews in de Media
3. - 09.02.2020
Date 9 februari 2020
Categorie Continews in de Media

24-11-2022 BungalowSpecials, onderdeel van BookerZzz, in 2004 opgericht naar de succesformule van HotelSpecials.nl. Op de vergelijkingssite kunnen mensen eenvoudig bungalows uitzoeken en tegen de laagste prijs boeken. Fredrik Jansson, mede-eigenaar van onder andere BungalowSpecials, vertelt waarom hij Continews ingeschakel heeft voor het versterken van de naamsbekendheid op de Nederlandse markt.
12-10-2022 Foodello is een in Nederland vrij nieuwe online supermarkt. De retailer verkoopt voedsel en huishoudartikelen die niet in de winkelschappen belanden. Bijvoorbeeld vanwege een naderende tenminste-houdbaar-tot datum, een veranderde verpakking, of omdat een product uit het assortiment verdwijnt.
08-06-2022 Frank Griekspoor is mede-eigenaar van Griekspoor, een multifunctioneel familiebedrijf in de civiele techniek sinds 1968. De onderneming werkt aan bruggen, grond, weg en water, sport- en speelvoorzieningen en belijning. Dit doet zij voor publieke opdrachtgevers en private partijen. Hij is heel blij met Continews, omdat het bureau hen op professionele wijze laat opvallen in hun bijzondere sector.
Vorige
Volgende
Wij maken van jouw merk een bron van informatie voor relevante media