PR- en nieuwsdienst Continews breidt deze maand uit met drie nieuwe journalisten

PR- en nieuwsdienst Continews kondigt aan deze maand haar team met drie nieuwe journalisten te versterken. Het profiel journalist is de beste match voor de dienstverlening van de organisatie
Author Casper van Diemen
Date 20 juli 2023
Categorie Persberichten

PR- en nieuwsdienst Continews breidt deze maand uit met drie nieuwe journalisten

 

Haarlem, 20-7-23: PR- en nieuwsdienst Continews kondigt aan deze maand haar team met drie nieuwe journalisten te versterken. Het profiel journalist is de beste match voor de dienstverlening van de organisatie.

 

Proactief nieuws maken als niche

Continews bedient opdrachtgevers als Soly, Univé, Foodello en dé VakantieDiscounter.

” Media zijn altijd op zoek naar goed onderbouwd nieuws dat voor hun doelgroep interessant is. Geen reclamepraatjes, maar feiten.”, zegt Casper van Diemen, directeur van Continews. “Journalisten zijn cruciaal voor het verzamelen van informatie en juiste verslaglegging. Door proactief nieuws te maken, stellen we media in staat primeurs te hebben, waardoor zij interessant blijven voor hun doelgroep.”

 

PR-werk met journalisten

Met deze uitbreiding versterkt Continews haar focus op kwaliteit. Van Diemen: “Redacties worden overspoeld met informatie en zijn terecht kritisch op de kwaliteit daarvan. De journalisten die bij ons werken weten hoe redacties werken en zoeken uit waaraan behoefte is. We geven hieraan gehoor door redacties te voorzien van voor hen relevante informatie. Onze opdrachtgevers werken graag mee met het aanleveren hiervan. Zo ontstaat er een waardevolle samenwerking tussen media en bedrijfsleven. ”

Onderstaand een greep uit enkele resultaten voor PR- en nieuwsdienst Continews breidt deze maand uit met drie nieuwe journalisten

Tags BtB | Duurzaamheid | e-commerce | Hotellerie / MICE
18-01-2024 Univé Noord-Holland is een regionale vestiging van Univé, een Nederlandse verzekeringsmaatschappij die opereert als een coöperatie. Dat doen ze onder andere vanuit twaalf winkels verspreid over Noord-Holland, het Groene Hart en Zwolle. Al sinds 1794 helpt Univé Noord-Holland risico’s te voorkomen, gevolgen te beperken en te verzekeren wat écht nodig is. Karin Groot van Univé Noord-Holland vertelt over hun manier van werken en over de samenwerking met Continews.
24-11-2022 BungalowSpecials, onderdeel van BookerZzz, in 2004 opgericht naar de succesformule van HotelSpecials.nl. Op de vergelijkingssite kunnen mensen eenvoudig bungalows uitzoeken en tegen de laagste prijs boeken. Fredrik Jansson, mede-eigenaar van onder andere BungalowSpecials, vertelt waarom hij Continews ingeschakeld heeft voor het versterken van zijn naamsbekendheid op de Nederlandse markt.
12-10-2022 Foodello is een in Nederland vrij nieuwe online supermarkt. De retailer verkoopt voedsel en huishoudartikelen die niet in de winkelschappen belanden. Bijvoorbeeld vanwege een naderende tenminste-houdbaar-tot datum, een veranderde verpakking, of omdat een product uit het assortiment verdwijnt.
Vorige
Volgende
Wij maken van jouw merk een bron van informatie voor relevante media