PR in goede tijden maar ook in slechte!

Dit weekend zijn we knetter druk om de communicatie en PR te verzorgen voor onze klanten. Dat doen we, ook op zondagavond, zodat zij hún klanten goed kunnen informeren over de gevolgen van de maatregelen die ze treffen om het Coronavirus te beteugelen. Dat doen we met gemengde gevoelens; we weten dat de consequenties voor veel bedrijven enorm zijn
Author ContiNews
Date 15 maart 2020
Categorie Blogs & Vlogs
C
Date 15 maart 2020
Categorie Blogs & Vlogs

Dit weekend zijn we knetter druk om de communicatie en PR te verzorgen voor onze klanten. Dat doen we, ook op zondagavond, zodat zij hún klanten goed kunnen informeren over de gevolgen van de maatregelen die ze treffen om het Coronavirus te beteugelen. Dat doen we met gemengde gevoelens; we weten dat de consequenties voor veel bedrijven enorm zijn. Maar samen staan we sterk. Schouders eronder en doorzetten. Let’s go! Ook hulp nodig met berichten aan jouw klanten of publicaties voor media? Bring it on. 0252-728880 / info@vandiemenpr.nl of via jouw eigen contactpersoon. Van Diemen PR We create your story 

09-04-2024 Ieder jaar kiest Continews een goed doel uit om gedurende 12 maanden gratis voor te werken. Een gift in de vorm van een Nicheabonnement, waarbij maandelijks proactief media-aandacht wordt gegenereerd. Afgelopen jaar viel de keuze op Made Blue Foundation.
18-01-2024 Univé Noord-Holland is een regionale vestiging van Univé, een Nederlandse verzekeringsmaatschappij die opereert als een coöperatie. Dat doen ze onder andere vanuit twaalf winkels verspreid over Noord-Holland, het Groene Hart en Zwolle. Al sinds 1794 helpt Univé Noord-Holland risico’s te voorkomen, gevolgen te beperken en te verzekeren wat écht nodig is. Karin Groot van Univé Noord-Holland vertelt over hun manier van werken en over de samenwerking met Continews.
24-11-2022 BungalowSpecials, onderdeel van BookerZzz, in 2004 opgericht naar de succesformule van HotelSpecials.nl. Op de vergelijkingssite kunnen mensen eenvoudig bungalows uitzoeken en tegen de laagste prijs boeken. Fredrik Jansson, mede-eigenaar van onder andere BungalowSpecials, vertelt waarom hij Continews ingeschakeld heeft voor het versterken van zijn naamsbekendheid op de Nederlandse markt.
Vorige
Volgende
Wij maken van jouw merk een bron van informatie voor relevante media