Sandra Lissenberg gestart bij Continews: ‘Er is nooit een tekort aan verhalen die bijdragen aan positieve verandering’

Als ‘jongste’ medewerker bij Continews is deze week aan mij om een blog te schrijven, waarin ik mijzelf kort voorstel.
Author jeroen
Date 4 april 2024
Categorie Blogs & Vlogs
Name Sandra Lissenberg

Als er een geboortekaartje zou bestaan voor nieuwe medewerkers bij Continews zou er op die van mij de volgende tekst gestaan kunnen hebben
M
et veel enthousiasme kunnen wij meedelen dat er op 2 april een nieuw lid aan de Continews-familie is toegevoegd. Wij noemen haar Sandra Lissenberg, geboren in 1976 als flinke baby en blijven haken op 1.67 meter. 

 

Het is de mix van alles wat met communicatie te maken heeft en haar interesse in verduurzamingsmaatregelen en –discussies die haar naar Continews hebben geleid. Wij hopen Sandra snel persoonlijk aan u voor te kunnen stellen.  

 

Waarom ik heb gekozen voor een baan bij Continews?
Duurzaamheid neemt een steeds prominentere rol in binnen onze samenleving, zij het soms met tegenzin. Als voormalig vastgoedjournalist ben ik altijd nieuwsgierig geweest naar de verhalen achter de bakstenen en beton en wat hiermee te doen als een gebouw wordt afgebroken en welke materiaalkeuzes er gemaakt moesten worden bij nieuwbouw. Ik heb gezien hoe de sector worstelde met de balans tussen winst en planeetbehoud. Maar naar mate de tijd verstreek, zag ik ook steeds meer kansen en innovaties opkomen die de manier waarop we bouwen en leven die acceptabel is voor generaties na ons. Ik heb de blik van sceptici op duurzaamheid in de afgelopen jaren zien veranderen van containerbegrip naar business as usual. Nieuwe innovaties en ontwikkelingen om bewuster met onze planeet om te gaan, hebben mij ook persoonlijk geïnspireerd bewustere beslissingen te nemen over zaken als circulariteit, afvalscheiding en mobiliteit.  

 

Eén van de redenen waarom ik heb gekozen voor een baan bij een PR-bureau met een focus op duurzaamheid, is dat ik alle soortige bedrijven wil bijstaan om hun verduurzamingsreis met de rest van de wereld te delen. Want iedere stap is er één die impact heeft, hoe groot of hoe klein ook. In een tijd waar duurzaamheid steeds belangrijker wordt, is er nooit een tekort aan verhalen om te vertellen en manieren om bij te dragen aan positieve verandering. En bij Continews krijg ik de kans om precies dát te doen. 

09-04-2024 Ieder jaar kiest Continews een goed doel uit om gedurende 12 maanden gratis voor te werken. Een gift in de vorm van een Nicheabonnement, waarbij maandelijks proactief media-aandacht wordt gegenereerd. Afgelopen jaar viel de keuze op Made Blue Foundation.
18-01-2024 Univé Noord-Holland is een regionale vestiging van Univé, een Nederlandse verzekeringsmaatschappij die opereert als een coöperatie. Dat doen ze onder andere vanuit twaalf winkels verspreid over Noord-Holland, het Groene Hart en Zwolle. Al sinds 1794 helpt Univé Noord-Holland risico’s te voorkomen, gevolgen te beperken en te verzekeren wat écht nodig is. Karin Groot van Univé Noord-Holland vertelt over hun manier van werken en over de samenwerking met Continews.
24-11-2022 BungalowSpecials, onderdeel van BookerZzz, in 2004 opgericht naar de succesformule van HotelSpecials.nl. Op de vergelijkingssite kunnen mensen eenvoudig bungalows uitzoeken en tegen de laagste prijs boeken. Fredrik Jansson, mede-eigenaar van onder andere BungalowSpecials, vertelt waarom hij Continews ingeschakeld heeft voor het versterken van zijn naamsbekendheid op de Nederlandse markt.
Vorige
Volgende
Wij maken van jouw merk een bron van informatie voor relevante media