Scan social naar opkomende problemen

Je ziet steeds meer dat mensen zich verenigen op social. Hoe wapen je daar als organisatie tegen Ja de macht van de consument blijft constant groeien. Zowel op vlak van maatschappelijke thema’s als over algemene tevredenheid met diensten van organisaties. En dat is maar goed ook. Maar het levert ook een enorme uitdaging op voor organisaties. Je moet er bovenop zitten. Hoezo moet je er bovenop zitten?
Author ContiNews
Date 20 juli 2021
Categorie Blogs & Vlogs
05416be7-53d2-4d09-a886-56ba5afe78fckopie-24 (2)
Date 20 juli 2021
Categorie Blogs & Vlogs

Je ziet steeds meer dat mensen zich verenigen op social. Hoe wapen je daar als organisatie tegen Ja de macht van de consument blijft constant groeien. Zowel op vlak van maatschappelijke thema’s als over algemene tevredenheid met diensten van organisaties. En dat is maar goed ook. Maar het levert ook een enorme uitdaging op voor organisaties. Je moet er bovenop zitten. Hoezo moet je er bovenop zitten? Ieder probleem is op te lossen zolang het besproken wordt. En om in gesprek te kunnen gaan mét, moet je wel weten waar het gesprek plaatsvindt. En hoe moet ik ze dan vinden?  Door de juiste tooling in te zetten om gesprekken in groepen te tracken en verder ook via social en Google proactief te zoeken naar specifieke onderwerpen. Ieder wat groter merk heeft dit wel nodig. Een mooi klusje voor de social media expert dus Ja dat kan mits er goede afspraken zijn gemaakt over (snelle) afstemming met de PR-adviseur of adviseurs van de organisatie.   

24-11-2022 BungalowSpecials, onderdeel van BookerZzz, in 2004 opgericht naar de succesformule van HotelSpecials.nl. Op de vergelijkingssite kunnen mensen eenvoudig bungalows uitzoeken en tegen de laagste prijs boeken. Fredrik Jansson, mede-eigenaar van onder andere BungalowSpecials, vertelt waarom hij Continews ingeschakel heeft voor het versterken van de naamsbekendheid op de Nederlandse markt.
12-10-2022 Foodello is een in Nederland vrij nieuwe online supermarkt. De retailer verkoopt voedsel en huishoudartikelen die niet in de winkelschappen belanden. Bijvoorbeeld vanwege een naderende tenminste-houdbaar-tot datum, een veranderde verpakking, of omdat een product uit het assortiment verdwijnt.
08-06-2022 Frank Griekspoor is mede-eigenaar van Griekspoor, een multifunctioneel familiebedrijf in de civiele techniek sinds 1968. De onderneming werkt aan bruggen, grond, weg en water, sport- en speelvoorzieningen en belijning. Dit doet zij voor publieke opdrachtgevers en private partijen. Hij is heel blij met Continews, omdat het bureau hen op professionele wijze laat opvallen in hun bijzondere sector.
Vorige
Volgende
Wij maken van jouw merk een bron van informatie voor relevante media