Scan social naar opkomende problemen

Je ziet steeds meer dat mensen zich verenigen op social. Hoe wapen je daar als organisatie tegen Ja de macht van de consument blijft constant groeien. Zowel op vlak van maatschappelijke thema’s als over algemene tevredenheid met diensten van organisaties. En dat is maar goed ook. Maar het levert ook een enorme uitdaging op voor organisaties. Je moet er bovenop zitten. Hoezo moet je er bovenop zitten?
Author ContiNews
Date 20 juli 2021
Categorie Blogs & Vlogs
05416be7-53d2-4d09-a886-56ba5afe78fckopie-24 (2)
Date 20 juli 2021
Categorie Blogs & Vlogs

Je ziet steeds meer dat mensen zich verenigen op social. Hoe wapen je daar als organisatie tegen Ja de macht van de consument blijft constant groeien. Zowel op vlak van maatschappelijke thema’s als over algemene tevredenheid met diensten van organisaties. En dat is maar goed ook. Maar het levert ook een enorme uitdaging op voor organisaties. Je moet er bovenop zitten. Hoezo moet je er bovenop zitten? Ieder probleem is op te lossen zolang het besproken wordt. En om in gesprek te kunnen gaan mét, moet je wel weten waar het gesprek plaatsvindt. En hoe moet ik ze dan vinden?  Door de juiste tooling in te zetten om gesprekken in groepen te tracken en verder ook via social en Google proactief te zoeken naar specifieke onderwerpen. Ieder wat groter merk heeft dit wel nodig. Een mooi klusje voor de social media expert dus Ja dat kan mits er goede afspraken zijn gemaakt over (snelle) afstemming met de PR-adviseur of adviseurs van de organisatie.   

09-04-2024 Ieder jaar kiest Continews een goed doel uit om gedurende 12 maanden gratis voor te werken. Een gift in de vorm van een Nicheabonnement, waarbij maandelijks proactief media-aandacht wordt gegenereerd. Afgelopen jaar viel de keuze op Made Blue Foundation.
18-01-2024 Univé Noord-Holland is een regionale vestiging van Univé, een Nederlandse verzekeringsmaatschappij die opereert als een coöperatie. Dat doen ze onder andere vanuit twaalf winkels verspreid over Noord-Holland, het Groene Hart en Zwolle. Al sinds 1794 helpt Univé Noord-Holland risico’s te voorkomen, gevolgen te beperken en te verzekeren wat écht nodig is. Karin Groot van Univé Noord-Holland vertelt over hun manier van werken en over de samenwerking met Continews.
24-11-2022 BungalowSpecials, onderdeel van BookerZzz, in 2004 opgericht naar de succesformule van HotelSpecials.nl. Op de vergelijkingssite kunnen mensen eenvoudig bungalows uitzoeken en tegen de laagste prijs boeken. Fredrik Jansson, mede-eigenaar van onder andere BungalowSpecials, vertelt waarom hij Continews ingeschakeld heeft voor het versterken van zijn naamsbekendheid op de Nederlandse markt.
Vorige
Volgende
Wij maken van jouw merk een bron van informatie voor relevante media