Waarom borrelen niet alleen leuk, maar ook nódig is

Bij een PR-bureau moet je niet alleen maar op kantoor zitten en berichtjes typen. Sterker nog: als ik dat zou doen, zou ik een heel groot probleem hebben. Binnen de PR gaat het namelijk vooral om goede contacten hebben, weten bij wie je moet zijn voor welk onderwerp en die goede contacten ook warm houden.
Author ContiNews
Date 24 december 2019
Categorie Blogs & Vlogs
people-drinking-liquor-and-talking-on-dining-table-close-up-696218-600x600 (2)
Date 24 december 2019
Categorie Blogs & Vlogs

Bij een PR-bureau moet je niet alleen maar op kantoor zitten en berichtjes typen. Sterker nog: als ik dat zou doen, zou ik een heel groot probleem hebben. Binnen de PR gaat het namelijk vooral om goede contacten hebben, weten bij wie je moet zijn voor welk onderwerp en die goede contacten ook warm houden. Dat gaat niet vanachter je laptop met een kop koffie en alleen je collega’s om je heen. Het is daarom belangrijk om te bor-re-len. BORRELEN! En met de feestdagen die eraan komen (en wat dacht je van de nieuwjaarsborrel) zijn er alweer heel wat borrels die we in ons agenda moeten schrijven. Vroeger vond ik het eng, zulke borrels. Kwam je daar in je eentje aan; wellicht ken je één of twee personen en die zijn dan ook nog eens heel erg druk omdat de borrel zeer waarschijnlijk door hun is georganiseerd. Ik was altijd bang dat je dan de eerste twee uur in je uppie het bakje borrelnootjes stond leeg te eten, om vervolgens te eindigen in een gesprek met die ene vriend van een belangrijke pief die zelf niks belangrijks doet en die de fles wijn heel goed wist te vinden. De laatste jaren is die angst vervlogen. Want hoe ik op een borrel sta, zo staan de meeste mensen dus op die borrel. Met andere woorden: er zijn op borrels maar weinig mensen die iedereen kennen en dus hebben zij allemaal diezelfde angst als jij hebt (of in ieder geval als ik had). Toen ik daar eenmaal achter was ging ik al grapjes makend, drankjes halend en bitterbal etend door de borrels heen. En guess what: je leert een heleboel interessante mensen kennen op die momenten vol wijn en bittergarnituur. Kruip dus niet in je schulp komende twee maanden, maar aanvaard die borrels. En geef ons even een seintje, wellicht kunnen we dan samen borrelen! Daisy 

24-11-2022 BungalowSpecials, onderdeel van BookerZzz, in 2004 opgericht naar de succesformule van HotelSpecials.nl. Op de vergelijkingssite kunnen mensen eenvoudig bungalows uitzoeken en tegen de laagste prijs boeken. Fredrik Jansson, mede-eigenaar van onder andere BungalowSpecials, vertelt waarom hij Continews ingeschakel heeft voor het versterken van de naamsbekendheid op de Nederlandse markt.
12-10-2022 Foodello is een in Nederland vrij nieuwe online supermarkt. De retailer verkoopt voedsel en huishoudartikelen die niet in de winkelschappen belanden. Bijvoorbeeld vanwege een naderende tenminste-houdbaar-tot datum, een veranderde verpakking, of omdat een product uit het assortiment verdwijnt.
08-06-2022 Frank Griekspoor is mede-eigenaar van Griekspoor, een multifunctioneel familiebedrijf in de civiele techniek sinds 1968. De onderneming werkt aan bruggen, grond, weg en water, sport- en speelvoorzieningen en belijning. Dit doet zij voor publieke opdrachtgevers en private partijen. Hij is heel blij met Continews, omdat het bureau hen op professionele wijze laat opvallen in hun bijzondere sector.
Vorige
Volgende
Wij maken van jouw merk een bron van informatie voor relevante media