Spreek je dromen en ambities uit

Wat zijn de dromen en ambities van jou en jouw organisatie? Weet je dat? Is dat bekend? Ik ben erg benieuwd. Ik spreek veel ondernemers met ‘verborgen’ dromen. Daarnaast zie ik nou ook niet echt veel corporates met dromen en ambities die aan het oppervlak liggen. Ik vind het interessant en ik merk dit ook bij mijzelf. Het voelt vreemd om mijn dromen uit te spreken.
Author ContiNews
Date 7 augustus 2020
Categorie Blogs & Vlogs
WhatsApp-Image-2020-08-07-at-15.21.55-e1596808051502 (1)
Date 7 augustus 2020
Categorie Blogs & Vlogs

Wat zijn de dromen en ambities van jou en jouw organisatie? Weet je dat? Is dat bekend? Ik ben erg benieuwd. Ik spreek veel ondernemers met ‘verborgen’ dromen. Daarnaast zie ik nou ook niet echt veel corporates met dromen en ambities die aan het oppervlak liggen. Ik vind het interessant en ik merk dit ook bij mijzelf. Het voelt vreemd om mijn dromen uit te spreken. Terwijl ik er nogal wat heb. Ik ben een behoorlijke dagdromer. Dat was ik als klein mannetje al. Hoe vaak ik niet te horen kreeg zit niet zo te dromen, let eens op. Ontelbaar. Volgens mijn docenten zou het op school dan ook zeker niks worden. Nu op volwassen leeftijd heeft men er een andere term voor: creatief. Maar goed: uitspreken van dromen en ambities. Ik denk dat daar voor organisaties en hun mensen nog veel winst te behalen valt. Want hoe lekker is het om bij te dragen aan de droom van een ander. Om daar een onderdeel van uit te maken. Misschien is ons allemaal net een tikkie te veel verteld om vooral wel op te letten, zoveel mogelijk concreet te blijven. Niks mis met concreet hoor, maar combineer het eens met een stip aan de horizon. Het nog ongrijpbare. Bij de klanten die we daarmee helpen merken wij dat het de band met hun doelgroep versterkt. Een meetbare identiteit maar met een droom dus. Het uitspreken van één van mijn dromen (ooit een PR- of reclamebureau aan het strand) hielp mijn gehele team in elk geval per direct aan de realisatie ervan. Zij het tijdelijk maar toch. Laten we sparren over jouw dromen en die van je organisatie. Ik ben bereikbaar en heb er zin in. CASPER VAN DIEMEN is geboren in 1981 in Heemstede. Hij is getrouwd met Amanda, vader van twee kleine kinderen, stiefvader van een puber en eigenaar van Van Diemen PR en Continews. De ondernemingen zijn gevestigd in een markante oude bollenschuur in de Duurzame Bloementuin van Hillegom.

24-11-2022 BungalowSpecials, onderdeel van BookerZzz, in 2004 opgericht naar de succesformule van HotelSpecials.nl. Op de vergelijkingssite kunnen mensen eenvoudig bungalows uitzoeken en tegen de laagste prijs boeken. Fredrik Jansson, mede-eigenaar van onder andere BungalowSpecials, vertelt waarom hij Continews ingeschakel heeft voor het versterken van de naamsbekendheid op de Nederlandse markt.
12-10-2022 Foodello is een in Nederland vrij nieuwe online supermarkt. De retailer verkoopt voedsel en huishoudartikelen die niet in de winkelschappen belanden. Bijvoorbeeld vanwege een naderende tenminste-houdbaar-tot datum, een veranderde verpakking, of omdat een product uit het assortiment verdwijnt.
08-06-2022 Frank Griekspoor is mede-eigenaar van Griekspoor, een multifunctioneel familiebedrijf in de civiele techniek sinds 1968. De onderneming werkt aan bruggen, grond, weg en water, sport- en speelvoorzieningen en belijning. Dit doet zij voor publieke opdrachtgevers en private partijen. Hij is heel blij met Continews, omdat het bureau hen op professionele wijze laat opvallen in hun bijzondere sector.
Vorige
Volgende
Wij maken van jouw merk een bron van informatie voor relevante media