Wow, een hotel zonder personeelstekort

Met het Continews Niche abonnement zorgen wij ervoor dat DoubleTree by Hilton maandelijks zichtbaar is in media gericht op de evenementenindustrie en hotellerie.
Author Casper van Diemen
Date 21 december 2022
Categorie Klanten in de media, Persberichten
DoubleTree resultaten
Date 21 december 2022
Categorie Klanten in de media, Persberichten

Met het Continews Niche abonnement zorgen wij ervoor dat DoubleTree by Hilton maandelijks zichtbaar is in media gericht op de evenementenindustrie en hotellerie.

 

En dit hotel gaat als een raket.

Wat behoorlijk uniek is bijvoorbeeld is dat ze amper personeelstekort hebben. Dat realiseren ze op een unieke, innovatieve manier. Bijvoorbeeld door een samenwerking met OOPKOP.  Het toevoegen van mentale zorg aan de lijst van secundaire arbeidsvoorwaarden is nieuw binnen deze branche en leent daarmee heerlijk voor het maken van nieuws.

 

Er zijn artikelen verschenen op Entree Magazine, Hospitality Management, Meeting Magazine, Congres Wereld, de Nationale Horecagids én een mooi interview met General Manager Floris Licht op Misset Horeca en er komen nog wat mooie print items aan.

 

Onderstaand een greep uit enkele resultaten voor Wow, een hotel zonder personeelstekort

Tags BtC | Hotellerie / MICE
09-04-2024 Ieder jaar kiest Continews een goed doel uit om gedurende 12 maanden gratis voor te werken. Een gift in de vorm van een Nicheabonnement, waarbij maandelijks proactief media-aandacht wordt gegenereerd. Afgelopen jaar viel de keuze op Made Blue Foundation.
18-01-2024 Univé Noord-Holland is een regionale vestiging van Univé, een Nederlandse verzekeringsmaatschappij die opereert als een coöperatie. Dat doen ze onder andere vanuit twaalf winkels verspreid over Noord-Holland, het Groene Hart en Zwolle. Al sinds 1794 helpt Univé Noord-Holland risico’s te voorkomen, gevolgen te beperken en te verzekeren wat écht nodig is. Karin Groot van Univé Noord-Holland vertelt over hun manier van werken en over de samenwerking met Continews.
24-11-2022 BungalowSpecials, onderdeel van BookerZzz, in 2004 opgericht naar de succesformule van HotelSpecials.nl. Op de vergelijkingssite kunnen mensen eenvoudig bungalows uitzoeken en tegen de laagste prijs boeken. Fredrik Jansson, mede-eigenaar van onder andere BungalowSpecials, vertelt waarom hij Continews ingeschakeld heeft voor het versterken van zijn naamsbekendheid op de Nederlandse markt.
Vorige
Volgende
Wij maken van jouw merk een bron van informatie voor relevante media