Wow, een hotel zonder personeelstekort

Met het Continews Niche abonnement zorgen wij ervoor dat DoubleTree by Hilton maandelijks zichtbaar is in media gericht op de evenementenindustrie en hotellerie.
Author Puck Peters
Date 21 december 2022
Categorie Klanten in de media, Persberichten
DoubleTree resultaten
Date 21 december 2022
Categorie Klanten in de media, Persberichten

Met het Continews Niche abonnement zorgen wij ervoor dat DoubleTree by Hilton maandelijks zichtbaar is in media gericht op de evenementenindustrie en hotellerie.

 

En dit hotel gaat als een raket.

Wat behoorlijk uniek is bijvoorbeeld is dat ze amper personeelstekort hebben. Dat realiseren ze op een unieke, innovatieve manier. Bijvoorbeeld door een samenwerking met OOPKOP.  Het toevoegen van mentale zorg aan de lijst van secundaire arbeidsvoorwaarden is nieuw binnen deze branche en leent daarmee heerlijk voor het maken van nieuws.

 

Er zijn artikelen verschenen op Entree Magazine, Hospitality Management, Meeting Magazine, Congres Wereld, de Nationale Horecagids én een mooi interview met General Manager Floris Licht op Misset Horeca en er komen nog wat mooie print items aan.

 

Onderstaand een greep uit enkele resultaten voor Wow, een hotel zonder personeelstekort

Tags BtC | Hotellerie / MICE
24-11-2022 BungalowSpecials, onderdeel van BookerZzz, in 2004 opgericht naar de succesformule van HotelSpecials.nl. Op de vergelijkingssite kunnen mensen eenvoudig bungalows uitzoeken en tegen de laagste prijs boeken. Fredrik Jansson, mede-eigenaar van onder andere BungalowSpecials, vertelt waarom hij Continews ingeschakeld heeft voor het versterken van zijn naamsbekendheid op de Nederlandse markt.
12-10-2022 Foodello is een in Nederland vrij nieuwe online supermarkt. De retailer verkoopt voedsel en huishoudartikelen die niet in de winkelschappen belanden. Bijvoorbeeld vanwege een naderende tenminste-houdbaar-tot datum, een veranderde verpakking, of omdat een product uit het assortiment verdwijnt.
08-06-2022 Frank Griekspoor is mede-eigenaar van Griekspoor, een multifunctioneel familiebedrijf in de civiele techniek sinds 1968. De onderneming werkt aan bruggen, grond, weg en water, sport- en speelvoorzieningen en belijning. Dit doet zij voor publieke opdrachtgevers en private partijen. Hij is heel blij met Continews, omdat het bureau hen op professionele wijze laat opvallen in hun bijzondere sector.
Vorige
Volgende
Wij maken van jouw merk een bron van informatie voor relevante media